(VIDEO) Andrea u prodavnici pronašla 35.000 evra: Preznojila se, a onda je učinila nešto što NIKAD pre nije /Oklahoma

Svijet

(VIDEO) Andrea u prodavnici pronašla 35.000 evra: Preznojila se, a onda je učinila nešto što NIKAD pre nije /Oklahoma

Iskušenje je bilo kao nijedno pre

Andrea Lesing iz Oklahome, radnica u prodavnici polovne odeće, primila je donaciju garderobe iz kamiona koji je potom, kao i sve prethodne odnela u magacin.

Samo što se donacija drastično razlikovala od svih dosadašnjih – Andrea je u njoj među stvarima pronašla svežanj od 35.000 evra!

Prvo je pomislila da je novac lažan, a onda ga je detaljno “pročešljala” shvativši da nije reč o šali. Ona je zaista prvi put u životu držala u ruci 35.000 evra. Koje je momentalno mogla da stavi u svoju torbu.

Niko ne bi ni znao. Ili?

Andrea je priznala za lokalne medije da je pomislila da novac zadrži za sebe. Uostalom, imala je ćerku kojoj se bližio rođendan, pa je mogla da organizuje proslavu kakvu je oduvek želela.

Međutim, odustala je od novca. Dok je brisala znoj sa čela, prisetila se karme. Znala je da tuđi novac ne treba uzimati, jer će joj se to kad-tad vratiti kao bumerang.

Devojka je odlučila da novac vrati njihovim vlasnicima. Pronašla ih je na osnovu dokumenta koji su ostavili među stvarima koje su donirali i kontaktirala ih.

Vlasnici su bili oduševljeni što je novac pronađen, a još više poštenjem ove devojke koja im je novac vratila.

Kao što je verovala u to, dobro se dobrim vratilo. Ljudi koji su izgubili novac nagradili su je sa 1.000 dolara što će joj biti sasvim dovoljno za najlepšu organizaciju rođendana ikada za ćerku. (objektiv.rs)