(VIDEO) Kao na filmu: Žena nestala u novembru u kanjonu, svi su mislili da je mrtva, a onda je otkrivena nevjerovatna priča!

Svijet

(VIDEO) Kao na filmu: Žena nestala u novembru u kanjonu, svi su mislili da je mrtva, a onda je otkrivena nevjerovatna priča!

Žena iz američke države Jute koja je nestala u novembru, pronađena je živa u šatoru u kampu u jednom kanjonu, a navodno se više od pet mjeseci hranila travom i mahovinom i pila vodu iz obližnje reke.

Kako piše Gardijan, 47-godišnjakinja pronađena je tokom vazdušne pretrage kanjona.

Njen nestanak je prijavljen nakon što su zaposleni u Službi za šume 25. novembra prošle godine, tokom priprema za sezonsko zatvaranje kanjona, pronašli njen automobil napušten na parkingu, oko 80 kilometara jugoistočno od Solt Lejk Sitija.

Detektivi i pripadnici službi za traganje i spasavanje pretraživali su to područje narednih sedmica, ali nisu uspjeli da je pronađu.

https://www.youtube.com/watch?v=uT624tgAXt0&feature=emb_logo

Prema navodima iz kancelarije šerifa, ona je pronađena u nedjelju tokom vazdušne pretrage područja. Tražeći dron koji se srušio tokom potrage, policija je naišla na šator.

Iz kancelarije šerifa je saopšteno da se vjeruje da je žena svjesno odlučila da ostane na tom području. Imala je malo hrane sa sobom i rekla je da je tražila travu i mahovinu kako bi preživjela.

Žena nije imala fizičkih povreda, osim što je smršala. Nakon što je pronađena, odvedena je u bolnicu, a istraga je pokazala de se možda borila sa mentalnim problemima, prenosi “Blic“. (haber.ba)