ŽENA DOŠLA RANIJE S POSLA! Kad je ušla u SOBU, ugledala je muža s njegovom majkom u KREVETU, a onda još veći ŠOK! / Fitchburg

Svijet

ŽENA DOŠLA RANIJE S POSLA! Kad je ušla u SOBU, ugledala je muža s njegovom majkom u KREVETU, a onda još veći ŠOK! / Fitchburg

Šezdesetčetvorogodišnja majka i njen, 21 godinu mlađi sin uhapšeni su u Fičburgu, Mesačusets, nakon što je policija dobila informaciju od njegove supruge da su imali se*sualni odnos.

Supruga Tonija Lavoja došla je ranije s posla jer se nije osećala dobro, a po ulasku u spavaću sobu imala je šta da vidi.

Sin je ležao preko majke, dok je ona glasno stenjala i pritom je pogledala u snaju.

Ona je izjurila iz kuće i odmah pozvala policiju, iako je znala da bi to moglo da skupo košta i njenog muža i njegovu majku.

Prema zakonu države Mesačusets za incest je predviđena zatvorska kazna u trajanju od dve i po do 20 godina.

Kada su policajci došli na lice mesta, i oni su bili zbunjeni jer nisu dosad imali ovakve slučajeve. Pitali su Tonija šta se to dogodilo i da li je njemu i majci bio prvi put da to rade.

– Da, nikad pre. Ne znam…samo se dogodilo – bilo je sve što je rekao zbunjeni sin, prenosi lokalni list The Sentinel and Enterprise.

Majka i sin su se prošle nedelje pojavili na sudu i proglašeni su krivim, ali nije poznato koliku će zatvorsku kaznu tačno dobiti. Što se njegove supruge tiče, ona je još pre nekoliko nedelja podnela zahtev za razvod braka. (kurir.rs/objektiv)