Svetlana trpela batine od muža, a ćerku gajila sama: Kada je saznala, sav trud pao je u vodu

Svijet

Svetlana trpela batine od muža, a ćerku gajila sama: Kada je saznala, sav trud pao je u vodu

Priznaje da ne može više da se bori sa nedaćama života

Stanovnica kazahstanskog Uralska po imenu Svetlana sama je podigla svoju ćerku Alinu. Jednog dana, međutim, devojka je počela da se ponaša prkosno i bahato.

Najveće razočarenje Svetlani je bilo saznanje da je njena dvadesetogodišnja ćerka promiskuitetna i da voli non-stop da menja muškarce.

U jednom momentu njih dve su se posvađale, a sa svojim detetom koje je mukotrpno podigla, ne priča već dve gdine. Muža je napustila jer je imao probleme sa alkoholizmom.

– Suprug mi je bio alkoholičar, propalica i stalno je dizao ruku na mene. Nažlost, kada sam se udala za njega i zatrudnela, nisam razmišljala o stvarima kao što je genetika, odnosno da naše dete može da nasledi njegovu lošu narav i navike – navela je Svetlana, a prenosi Nur.kz.

Muža je napustila kada je ćerkica Alina imala četiri godine, a prema tvrdnjama žene, bila je dete za primer do 12. godine, kada je njen karakter počeo da se menja.

– Nastavnici su me non-stop zvali u školu. Počela je da se svađa sa njima, da se tuče sa drugaricama, da krade, pije i puši. Prebacila sam je u drugu školu, ali problemi time nisu nestali. Posle nekoliko godina saznala sam da je vrlo promiskuitetna i da ne bira mnogo sa kim će da spava – ističe nesrećna žena.

Očajnički je pokušavala da prevaspita ćerku, a u jednom momentu poslala ju je kod svoje sestre Valentine u Rusiju.

– Moja sestra je htela da mi pomogne, ali ni ona ništa nije mogla da učini. Jednog dana me je plačući pozvala i rekla da je Alina pobegla. Zaputila sam se u Rusiju, prijavila slučaj policiji, a posle nekog vremena pronašli smo je živu i zdravu, a živela je sa nekim momkom u Čeljabinsku. To se dogodilo kada je imala 18 godina, a od tada više ne komunicira sa mnom, niti želi da me vidi – jada se Svetlana za kazahstanske medije.

– Čitav život radim teške poslova i trpim svakakva poniženja. Više nisam mlada, uskoro ću u penziju, ne mogu više da se borim sa životom. Teško mi je da shvatim kako zbog ćerke neću imati mirnu starost – zaključila je ona. (objektiv.rs)