Svekrva bez blama lagala SNAJU, pa na Fejsbuku otkrila njenu TAJNU – “zamolila sam je da ćuti” (VIDEO)

Zanimljivosti

Svekrva bez blama lagala SNAJU, pa na Fejsbuku otkrila njenu TAJNU – “zamolila sam je da ćuti” (VIDEO)

Besna devojka je ispričala da nije mogla da veruje dokle je majka njenog supruga spremna da ide

Jedan od najpopularnijih filmova današnjice jeste „Za sve je kriva svekrva“, a ovaj motiv je postao gotovo opšte mesto.

Nije retkost da se u vezi sa odnosom između svekrve i snaje ispredaju mnoge priče, vicevi, filmovi i serije. Takve scene, pak, možemo pronaći i u stvarnom životu, a devojka po imenu Keri je pravi primer za to.

Naime, Keri je pre nekoliko meseci na TikToku podelila priče o svojoj “svekrvi iz pakla” koja je pokušala da ode na medesni mesec sa njom i suprugom. Ali to nije sve, ona je pravila i druge smicalice

– Zaista nemate “svekrvu iz pakla” ako vam se nije petljala u vezu pre, za vreme i nakon venčanja. I ja i suprug smo odlučili da organizujemo malo venčanje, jer smo oboje već bili u braku. Samo mi i svedoci, ali ona je htela veliko venčanje – ispričala je Keri i istakla da je njena svekrva njegov prvi brak potpuno izbacila iz svog sećanja.

@mommacario

♬ original sound – Cari(car-ee)

– A onda je nastavila da me laže pa mi je rekla da je njen sin zaslužio veliko venčanje jer se nikada pre se nije ženio, kao da je zaboravila da je prisustvovala na njegovom prvom venčanju. Kada smo otišli na medeni mesec na nekoliko dana, tada je počela da plače jer smo bili u poseti državi u kojoj je u to vreme živeo njen drugi sin. Ne mogu da verujem da je napravila dramu jer je nismo poveli s nama na medeni mesec – nastavila je ona.

Njenim smicalicama tu nije bio kraj, već je odlučila da podeli Kerinu tajnu sa svima. Nakon što je saznala da je trudna, Keri je srećnu vest rekla svojoj svekrvi, ali strogo joj je zabranila da to govori drugima jer želi da lepu vest drži u tajnosti dok ne prođe još nekoliko nedelja kada bi Keri bila sigurna. Ali naravno, svekrva je nije poslušala, pa je odlučila da podeli vest po društvenim mrežama.

@mommacario

♬ original sound – Cari(car-ee)

– Rekli smo joj da očekujemo dete, ona je bila skroz uzbuđena. Izašla je iz kupatila i vikala: “O bože, želim to da objavim svuda, želim svima da kažem”, a ja sam rekla ‘ne’. Rekla sam joj da ne radi to još nekoliko nedelja, jer bih volela tu srećnu vest da kažem samo ljudima unutar porodice. Prošlo je sat vremena nakon toga i onda je odmah na Fejsbuku objavila da sam trudna – ispričala je ona ljutito.

A kako biste vi reagovali da vam se nešto slično desilo? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)