Šef ponižavao čistačicu, ali nije znao s kim ima posla: Zbog ovog pisma gadno će se pokajati

Svijet

Šef ponižavao čistačicu, ali nije znao s kim ima posla: Zbog ovog pisma gadno će se pokajati

Nije želela više da ćuti

Za razliku od mnogih koji u daašnjem svetu trpe razne vrste mobinga na poslu, Britanka koja je 35 godina radila kao čistačica, dala je otkaz i napisala pismo u kojem optužuje šefa za maltretiranje.

Kako prenosi Mirror, žena, koja je želela da ostane anonimna, odlučila je da se suprotstaviti poslodavcu i u oproštajnom pismu napisala kako više nije mogla da trpi njegovo ponižavanje i maltretiranje.

Pismo je ubrzo postalo viralno na društvenim mrežama, a podelila ga je njena ćerka uz prigodnu poruku.

– Zbog ovoga volim svoju majku. Radila je kao čistačica 35 godina i danas je odlučila da stane na kraj groznom poslodavcu i svima pokaže ko je on zapravo. Uživaj u penziji – napisala je ćerka, koja je potom podelila pismo svoje majke:

– Pozdrav moje dame, sutra će biti moj poslednji radni dan u HSBC. Pripremila sam materijale za čišćenje za kolegicu koja će me zameniti. Dala sam otkaz mom poslodavcu koji me je ponizio i vređao. Ovo je samo odraz nejgovog karaktera. Želim da zapamtite sledeće: U svetu u kom možete biti bilo ko, molim vas budite pristojni prema drugima – stoji u pismu čistačice. (objektiv.rs)