Aleksandra otišla do mesare i nije se vratila: Njena sestra zatekla UŽAS koji će joj uvek biti pred očima / La Paz

Svijet

Aleksandra otišla do mesare i nije se vratila: Njena sestra zatekla UŽAS koji će joj uvek biti pred očima / La Paz

Na njenom telu bile su vidljive povrede zlostavljanja

Mlada Bolivijka Aleksandra Melvi (23) brutalno je sil*vana i ubijena u jednoj mesari u La Pazu, prestonici ove zemlje.

Njena porodica, prijatelji i komšije su nedelju dana nakon smrti zapalili sveće, a sveštenik je osveštao prostor u kojem je žrtva pronađena u nesvesti, a potom i izgubila život.

Aleksandra je umrla nekoliko sati nakon što je napustila svoj dom.

Istraga pokazuje da je ona došla u mesaru koju drži izvesni Gvido Luis, gde su konzumirali alkoholna pića, a taj objekat je udaljen samo nekoliko radnji od restorana “Melvi” u vlasništvu Aleksandrine porodice.

Devojka je oko 19 sati zatečena u nesvesti, krvava i sa znacima s*ksualnog zlostavljanja, a neposredno pre toga, mesar Gvido, glavni osumnjičeni za zločin, telefonom je kontaktirao jednu od sestara Aleksandre Melvi.

On je rekao da je devojka očigledno loše izvela abortus, pa da zbog toga krvari, što je kasnijom istragom odbačeno kao mogućnost, prenosi tamošnji mediji.

Sestra i njen ujak zaputili su se u mesaru, gde su videli Aleksandru u besvesnom stanju, svu u krvi, nakon čega su je prevezli u bolnicu, gde je ubrzo i preminula.

Istragom je utvrđeno da je devojka sil*vana, a naročito zabrinjavaju njene nesvakidašnje povrede.

– Povreda koja nam privlači najveću pažnju je analna rana, duboka 23 centimetara. Pretpostavljamo da je sil*vana predmetom koji ima veze sa mesarom, poput oštrilice za noževe, čije dimenzije se poklapaju – naveo je Marko Antonio Kosi, resorni tužilac La Paza, prenosi Opinion.bo.

Gvido Luis je jedini osumnjičeni za njeno sil*vanje, s istražuje se da li je još nekou međuvremenu sa njim bio u mesari i učestvovao u brutalnom zločinu.

Aleksandra Melvi imala je sina sa svojim partnerom sa kojim se u poslednje vreme svađala i nije bila u dobrim odnosima, ali prema izjavama porodice i prijatelja, njih dvoje su planirali da obnove odnose. (objektiv.rs)