Omiljeni policajac pronađen mrtav sa sinom u naručju: Zbog reči njegove žene obuzeće vas NEOPISIVA TUGA

Svijet

Omiljeni policajac pronađen mrtav sa sinom u naručju: Zbog reči njegove žene obuzeće vas NEOPISIVA TUGA

Policajac Dejvid Louden (39) pronađen je mrtav sa svojim trogodišnjim sinom Harisonom, a istražitelji pokušavaju da utvrde na koji način su otac i beba preminuli.

Policija Vest Mersija pozvana je u petak ujutru u porodičnu kuću u Kiderminsteru u Vorčesterširu zbog zabrinutosti za muškarca i dete, jer se prethodno policajac nikom nije javljao.

Na licu mesta, pronašli su kolegu i njegovog sina koji nisu davali znake života, prenosi Metro.

Dejvidova porodica razočarana je zbog neshvatljivog gubitka, a naročito skrhana bila je njegova supruga, odnosno dečakova majka.

– Dejvid je bio ljubazan, pun ljubavi, pažljiv i neverovatan otac i muž. Harison je bio srećan i voljen mali dečak. Obojica će mi zauvek ostati u srcu – navela je supruga policajca, koji se poslednjih godina bavio rešavanjem slučajeva provalnika u stanove.

Kako prenosi Birmingham Live, ispred kuće u kojoj se dogodila tragedja mnogi ostavljaju cveće i igračke.

– Lepo spavaj i počivaj u miru. U našim si mislima i molitvama – navodi se u jednoj oproštajnoj poruci uz
cveće i igračke.

Povodom ovog slučaja oglasila se i pomoćnica načelnika policije Rejčel Džons, koja je istakla da ih je napustio jedan od omiljenih kolega i izrazila saučešće porodici Dejvida i njegovog sina.

– Sa velikom tugom saopštavam vest o smrti našeg kolege i njegovog deteta. Iako okolnosti nisu za sada sasvim jasne, ovo je nesumnjivo reč o velikoj tragediji i gubitku kako za porodicu, tako i za našu policiju – navela je Džons. (objektiv.rs)