POTOPILA JE STOPALA U JABUKOVO SIRĆE: Držala ih potopljene 30 minuta,a ono što se desilo će vas oduševiti…

Zanimljivosti

POTOPILA JE STOPALA U JABUKOVO SIRĆE: Držala ih potopljene 30 minuta,a ono što se desilo će vas oduševiti…

Ne trošite pare na skupe i beskorisne preparate za detoksizaciju, OVA metoda će vas potpuno pročistiti i učini da se osjećate bolje nego ikada u životu!

Zašto se toksini nakupljaju u organizmu?

Ovi toksini akumuliraju se u tijelu kada imate nezdrave navike u ishrani, kao što je učestalo jedenje prerađene hrane i zasićenih masti. Čak i kada izađete napolje, udišete vazduh iz zagađenog vazduha i toksini se akumuliraju u tijelu.

Mogu se dodatno pojaviti ako se ne rade redovno vježbe. Postoje različite vrste postupaka detoksikacije, kako domaćih, tako i električnih. Štaviše, ovo je poznata kao jedna od najsigurnijih metoda detoksikacije stopala. Primjenjivanjem ove metode u svom životu možete postati zdraviji i očistiti ćete tijelo na prirodan način.

Postoji dosta načina da koristite jabukovo sirće u svrhu ljepote i liječenja raznih oboljenja, ali malo ljudi je probalo ovaj trik. Napunite dvije trećine lavora toplom vodom, dodajte šolju jabukovog sirćeta i promješajte. Potopite stopala i držite ih u ovoj mješavini najmanje 30 minuta, a zatim ih isperite hladnom vodom.

Ova kupka za stopala oživjeće suve dijelove kože na vašim stopalima, pomoći kod gljivičnih infekcija, ublažiti znakove starenja i opustiti mišiće cijelog tijela. (novi.ba)