Ne kuham, ne perem veš i ne peglam: Jovana Jeremić neće da čuje za kućne poslove!

Showbizz

Ne kuham, ne perem veš i ne peglam: Jovana Jeremić neće da čuje za kućne poslove!

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u porodičnom gnijezdu u Zemunu sa suprugom Vojislavom Miloševićem i kćerkom Leom.

Ona je istakla da ne voli da radi kućne poslove jer smatra da nisu za nju.

– Ne volim da kuham, čistim, perem i peglam. To nije moj svijet i trudila sam se kroz cijeli svoj život da budem poslovna žena. Ja sam biznismenka i moj život je biznis. Nemam vremena za kućne poslove, pogotovo kada sam u prethodnom periodu uređivala jutarnji program. Moja porodica se pomirila sa tim da ja jednostavno nisam za takve stvari i da nisam imala vremena da radim po kući i budem domaćica. Školovala sam se da budem biznismenka – kaže Jovana i dodaje da ne planira da se dugo zadržava u sadašnjem stanu.

– Odlučila sam da sama sebi priuštim stan i da riješim svoje stambeno pitanje. Valjda sam ja to zaslužila poslije toliko godina karijere. Samostalna sam i borac, nisam ništa dobila od roditelja, muža, ljubavnika ili jakih biznismena kao druge. Sve što sam uradila, to je zbog kćerke Lee. Meni ništa ne treba, ali njoj treba da ostane stan. Ona ne smije da se muči, kao što sam ja morala da bih danas bila uspješna žena – priča voditeljka i pokazuje da se ikona Bijelog anđela nalazi na posebnom mjestu u njenom domu.

– Gdje god sam bila, Bijeli anđeo je bio iza mene. Ova ikona je toliko povezana sa mnom. Simbolizuje slobodu kojoj težim, simbolizuje pravdu i čistotu. To je naslikao moj svekar i on je bio jedan od najboljih ikonopisaca. Ovo je kopija bijelog anđela iz Mileševe iz 12. vijeka. Prijatelj mog svekra Časlav mi je poklonio oči Bijelog anđela i uz to mi rekao: „Kad god u životu ne budeš znala odgovor na svoje pitanje, pogledaj ove oči i one će ti pokazati put“ – zaključuje Jovana.

Jovana otkriva da je donijela odluku na kojoj televiziji će biti pojačanje od septembra:

– Donijela sam konačnu odluku na kojoj će me televiziji gledaoci gledati. Mogu slobodno da kažem da je u pitanju televizija sa nacionalnom frekvencijom i da dolazim da pobijedim. Mnogo se spekulisalo da ću biti rijaliti voditeljka, međutim ostajem u domenu informative, tamo gdje i zaslužujem da budem. Uskoro će cijeli region saznati gdje ću raditi. (blic.rs)