Jasmina umrla nakon operacije, muž tvrdi da je doktor bio PIJAN i DR*GIRAN: Ubio mi je ženu, odgovaraće!

Svijet

Jasmina umrla nakon operacije, muž tvrdi da je doktor bio PIJAN i DR*GIRAN: Ubio mi je ženu, odgovaraće!

Porodica tvrdi da ima svedoka da je doktor bio pod dejstvom opijata

Jasmina Flores (31) preminula je u nedelju nakon što je bila podvrgnuta kozmetičkoj operaciji kod lekara Robera Lopeza. Trebalo je da joj uradi liposukciju, a sada ga porodica mlade žene optužuje da je odgovoran za njenu smrt jer je, prema navodima, radio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, prenosi argentinski portal Minuto uno.

Jasminin muž Lukas Gonzales kaže da ima svedoka koji bi bio spreman da posvedoči protiv Lopeza, koji ga je video da radi “pijan i dr*giran”.

Njegova supruga, s druge strane, nije jedina žrtva, pošto je još jedna osoba takođe umrla nakon što je bila podvrgnuta po istoj proceduri kod ovog doktora.

Jasmina je želela da uradi liposukciju nakon trudnoće koje je imala, a doktora Lopeza pronašla je preko preporuka i kontaktirala ga je putem Instagrama.

Operacija je obavljena u utorak 20. aprila u privatnoj klinici u Buenos Ajresu. Prvih dana nakon operacije ona se dobro osećala, ali posle nedelju dana osećala je konstantne bolove. Uprkos tome što ju je hirurg otpustio, bolovi nisu prestajali.

– U utoak 27. aprila joj je pozlilo, nije mogla da diše i nisam znao šta da radim – naveo je Jasminin suprug sa kojom imao četvorogodišnjeg sina i dodao:

– Pozvao sam hirurga koji ju je operisao, ali je on rekao da je zauzet i predložio da je odvedemo u bolnicu. Odveo sam je i uprkos naporima lekara, nisu uspeli da je spasu. Uzrok smrti bila je plućna tromboza – naveo je Lukas Gonzales, koji smatra da mu je hirurg “ubio2 ženu i da za to treba da odgovara.

Porodica zahteva pravdu i preduzeće sve pravne mere protiv plastičnog hirurga Roberta Lopeza. Trenutno prikupljaju sve dokaze, a optužiće ga za pokušaj ubistva. (objektiv.rs)