Našao se u čudu: Žena pozvala šefa svog muža i zamolila ga da na ovaj način SPASI njihov brak

Zanimljivosti

Našao se u čudu: Žena pozvala šefa svog muža i zamolila ga da na ovaj način SPASI njihov brak

Nije mnogo okolišala sa detaljima

Rad od kuće doživela je u poslednjih godinu i po dana barem trećina populacije na našoj planeti.

Nije bilo lako. Neki i dalje moraju da rade, a da su pritom okruženi članovima porodice, pa je koncentracija ponekad nemoguća misija.

Harš Genka, čije je pravo ime Manoj podelio je na Tviteru prepisku koju mu je pre razgovora žena imala s njegovim šefom. Ženi je narodski rečeno “pukao film” što suprug i dalje radi od kuće i uplašila se stoga za njihov brak.

– Ukoliko se rad od kuće nastavi još neko vreme, naš brak više neće trajati. On pije po 10 kafa u toku dana, sedi po raznim delovima kuće i ostavlja užasan nered iza sebe i što mi je najgore, konstantno je gladan i traži da jede. Uhvatila sam ga i da spava tokom nekih smena – napisala je Manojeva žena između ostalog moleći šefa za pomoć.

Potom su se, kako kaže Manoj, njih dvoje čuli i telefonom, kada mu je rekla da bi povratak njenog muža na posao značio ne samo opstanak braka, već i njeno vraćanje u normalno ponašanje.

Kako se slučaj dogodio pre dva meseca, Manoj je tek ovih dana otkrio šta se dalje desilo. Napisao je da je šef njegovoj ženi izašao u susret, pa se posle dve nedelje vratio na posao. Brak je na taj način i opstao. (objektiv.rs)