Žena (42) do ušiju ZALJUBLJENA u druga (20) svog sina: Osuđuju nas, ali to ignorišemo!

Ispovijesti

Žena (42) do ušiju ZALJUBLJENA u druga (20) svog sina: Osuđuju nas, ali to ignorišemo!

Svog 22 godine mlađeg izabranika upoznala je kada je bila u braku, a nakon razvoda uplovili su u vezu. Davn Northej (42) iz Škotske i Takhari Aldridge (20) uživaju uljubavnoj romansi, uprkos 22 godine razlike. Najprije su se dopisivali putem interneta, odnosno putem Xbox igre koja ih je spojila 2014. godine. A uživo su se upoznali u junu 2017. godine, piše The Sun.

Ona je u to vrijeme već bila u braku, a prvi susret je pao kada je svog sina Kaluma odvezla do Takharijevog doma u Glazgovu s obzirom na to da su njih dvojica drugovi. Tada je pao i prvi poljubac, Takhari je tada imao 18 godina.

” Kada smo se zaustavili, vidjela sam ga kaako stoji na prilazu. Bio je visok. Ušla sam unutra i razgovarala sa njegovom mamom dok su oni sa drugarima igrali video igrice u sobi. Pričale smo o tome kako smo godinama slušali kako nam naši sinovi govore lijepe stvari jedno o drugom i kako je lijepo što smo se konačno upoznali”, kaže.

“Kad sam ga prvi put upoznala, nisam mogla da vjerujem da mi je 18-godišnjak atraktivan. Srećom, i ja sam se njemu na kraju svidjela i sad smo zaljubljeni do ušiju. Mnogi osuđuju našu vezu, ali mi to jednostavno ignorišemo”, kaže ona za Fabulous.

Nedelju dana kasnije, ponovo je išla po Kaluma.

“Nakon što su se momci oprostili, rekla sam Takhariju da je više nego dobrodošao da posjeti mog sina kad god poželi. Tada mi je dao svoj broj i rekao mi da mu javim ako ikad budem u blizini – rekla je.

Ubrzo nakon toga, u januaru 2018. razvela se od supruga i Kalumovog oca. Sa Kalumom i kćerkom Adison (8) preselila su se iz svoje porodične kuće u Blantire, Južni Lanks. Sedam nedelja kasnije, Takhari se uselio kod njih.

Kad je došao u posjetu, bila sam uzbuđena što sam ga vidjela. Stalno sam ga gledala. Svaki dan sam morala sebi da govorim kako sam prestara za njega i da treba da prestanem biti luda. Mislila sam da je to samo glupa simpatija”, prisjeća se.

Dok smo pričali o svojim životima, nisam imala pojma koliko je zreo. Kad smo stigli, iznenada me je poljubio u automobilu. Nisam mogla da vjerujem. Nisam imala pojma da mu se sviđam. Bila sam presretna. Kasnije mi je poslao poruku poručivši da je umirao od želje da me poljubi od našeg prvog susreta”. Nakon toga počeli su tajno da se dopisuju. Međutim, njegova majka je pročitala poruke iz njegovog telefona i izbacila ga iz kuće.

– Slomilo mi se srce. On nije imao gdje da živi pa sam mu rekla da dođe kod nas. Trebala sam reći sinu šta se događa, ali bila sam uplašena. Te noći rekla sam sinu da smo Takhari i ja zaljubljeni i da gajimo emocije jedno prema drugome. Rekla sam mu da ćemo raskinuti ako ne prihvati našu vezu, jer ni jedno od nas nije htjelo žrtvovati svoj odnos s njim. Kalum je slegnuo ramenima i rekao mi da se s tim slaže. Nikad nisam osjetila toliko olakšanje”, prepričava.

Uz sinovljev blagoslov, od tada žive zajedno. Međutim, nedugo zatim suočili su se s još kritika.

“Kad god sam ga držala za ruku u javnosti, stranci su me čudno gledali. Kada je jednom povrijedio zglob i morali smo u bolnicu, sestra je rekla ‘Sad ću provjeriti ruku vašeg sina.’

Bilo me je toliko sramota i rekla sam joj da sam mu partnerka, a ne mama. Ispričala se i rekla da je to zato što izgledam puno starije. Neko iz moje obitelji čak mi je i zapretio da će mi nazvati policiju. Oboje smo bili šokirani. Takhari je bio punoljetan kad smo se upoznali, a ne dijete”, zajključila je. (Novi.ba)