ZEMLJOTRES SE NIJE DOGODIO! Prvo oglašavanje Cece Ražnatović o žiriju Zvezda Granda! OTKRILA SVE DETALJE UGOVORA i obećala JEDNO!

Showbizz

ZEMLJOTRES SE NIJE DOGODIO! Prvo oglašavanje Cece Ražnatović o žiriju Zvezda Granda! OTKRILA SVE DETALJE UGOVORA i obećala JEDNO!

Jelena Karleuša napustila je “Grand”, a umesto nje u žiriju takmičenja “Zvezde Granda” stigla je Svetlana Ceca Ražnatović. Pevačica se nije htela oglašavati sve dok nije potpisala ugovor. Ražnatovička ne smatra da je došlo do velike promene u ovom takmičenju.

– Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvesno vreme su trajali pregovori, a konkretizovali smo ih tek juče. Nisam želela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa svojim saopštenjem. Imam iskustvo u takmičenjima, prvo sam sama učestovala na istima i borila se za prva mesta, a onda sam kada sam napravila određene godine karijere postala deo „Pinkovih zvezda“. Iskreno iz tog takmičenja vučem sjajne utiske.

Koga možemo nazvati glavnim krivcem što ćete biti deo takmičenja?

– Sudbinu. Šalu na stranu. Interesovanje menadžmenta Grand produkcije i na kraju otvorene i poštene pregovore koji su kao rezultat dali da potpišemo ugovor.

Koliko dugo će trajati saradnja?

– U ovom momentu mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obeležimo u najboljem mogućem svetlu.

Sve zanima da li će Ceca biti stroga ili ne?

– Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismejavanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji trebaju da ih ocenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra.

Znači nećete se drati i vređati takmičare?

– Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou program kako ga mnogi nazivaju treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji. A na kraju da pobedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve ono što sam naučila za preko trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Mislim da mi budem iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, videćete da je tako.

U kakvim ste odnosima sa članovima žirija? Određeni članovi su putem medija imali svašta da vam poruče.

– Niko od članova žirija u direktnom susretu nije imao ništa loše da mi kaže, već naprotiv dobijala sam uvek veoma lepe komentare na račun mog rad, izgleda, karijere i brojne druge stvari. Hvala im na tome. Ne vidim zašto bi novi lični susreti bili drugačiji od tih, prepuni srdačnosti i komplimenata. Želim da negujemo dobru energiju i da svi mi budemo u službi toga da najbolji i najtalentovaniji se afirmišu i nađu u finalu. (kurir.rs)