Zvala majstora zbog kvara: Uvek mislila da je JEZIV, ali nije ni sanjala da će OVO uraditi iza radijatora

Svijet

Zvala majstora zbog kvara: Uvek mislila da je JEZIV, ali nije ni sanjala da će OVO uraditi iza radijatora

Perverzni majstor Šon Litl (29) iz britanskog Eseksa ponudio je usluge popravljanja u kupatilu izvesne Luis Aleksander (32) kojoj je bio potreban majstor oko sanitarija, ali kada je to radio, njegove namere nisu bile baš časne.

Naime, žena nije ni slutila da će Litl postaviti video kameru iza radijatora i da će je konstantno gledati dok se tušira.

Luis Aleksander, inače majka troje dece, otkrila je da je oduvek mislila da je pomenuti majstor “jeziv”, ali nije ni slutila da će joj baš ovako nešto pasti na pamet.

– Rekao mi je da mora da instalira nešto u tuš-kabinu i da proveri popločavanje. Pošto sam u tom momentu htela da uđem u kupatilo, rekao mi je da moram da sačekam i da mu je ovo jako važno. Kada je završio, rekao mi je da želi da proveri da li je zapušivač na pločicama vodootporan nakon što se istuširam. To mi je bilo vrlo čudno – navela je Luis, prenosi Dejli star.

Ona je kasnije primetila sićušnu crnu kutiju na radijatoru, a kada je videla da je u pitanju kamera, totalno je izgubila razum.

– Shvatila sam šta je ugradio i osećala sam se kao žrtva bolesnika. Snimao me je kako se tuširam – istakla je.

Litl je uhapšen nakon što ga je žena prijavila, a policija je u njegovom telefonu i računaru pronašla gole slike i “skrinšotove” Luis Aleksander.

Policija je takođe potvrdila da je kamerom uživo renosio njeno tuširanje, kako bi mogao da je gleda i zadovolji svoje manijakalne potrebe.

– Strah me ke da pomislim šta bi moglo da se dogodi da nisam pronašla kameru. Drago mi je što sam iz svog života izbrisala tog kretena – zaključila je Luis.

Litlu ovo nije prvi incident, a već je 2020. priznao da je uradio nešto slično u kupatilu druge žene. (objektiv.rs)