Sestra šokirala Saru vešću da se udaje za njenog bivšeg muža: Poruka majke obe ih je zaprepastila

Zanimljivosti

Sestra šokirala Saru vešću da se udaje za njenog bivšeg muža: Poruka majke obe ih je zaprepastila

Bio je to dan koji nikada neće zaboraviti

TikTokerka pod imenom (ili pseudonimom) Sara Dep otkrila je u ispovesti na pomenutoj aplikaciji kako ju je sestra jednom vešću šokirala za ceo život.

Sara je do pre godinu dana bila udata žena, ali se potom zbog svakodnevnih nesuglasica razvela od muža.

Njena sestra oduvek je bila na istoj talasnoj dužini s tim čovekom, ali Sara nije očekivala da će joj narodski rečeno “zabosti nož u leđa”.

– Do juče moja srodna duša, osoba od najvećeg poverenja i najveća ljubav mog života, odjednom me je ‘ošamarila’ informacijom da se udaje za mog bivšeg muža koji je 20 godina stariji od nje. Da li se još nekom ovako nešto ikada dogodilo – pitala je TikTokere Sara.

Potom je dodala kako je sestra bila njena deveruša na venčanju, te da i pored naklonosti prema njenom bivšem mužu nikada nije pokazivala da tu ima još nečega među njima.

– Nisu mnogo čekali posle našeg razvoda da objave da su zajedno. Sestra se nije mnogo izvinjavala, nije je grizla savest. Rekla mi je da ne može da ide protiv srca. Takođe mi je istakla kako se u mog bivšeg nije zaljubila dok smo mi bili u braku, već posle razvoda. Najviše me boli što sam joj se poveravala za sve živo u našem braku. Sve je znala i ćutala je – rekla je Sara.

Da joj cela priča ostavi još gori ukus u ustima, pobrinula se njihova majka.

– Ono što me je dodatno zaprepastilo, bila je reakcija naše majke. Pozvala nas je obe na razgovor i meni je rekla da moram da prebolim ovo i ostavim sestru da bude srećna. Ni sestra ovo nije očekivala od majke. Samo me je pogledala u lice i izašla je napolje. I dalje ne verujem da će mi ovo prirediti. – kaže Sara.

TikTokeri su joj zdušno pružili podršku.

“Sačekaj godinu dana, videćeš da će se i ona razvesti od njega. Nešto nije u redu s tim čovekom kada ide pred oltar sa obe sestre”, “Ovo je odvratna priča. Imaš moju podršku”, “Neće to dugo trajati”, bili su neki od komentara. (objektiv.rs)