Muž joj je NESTAO bez traga, a onda je posle sedam godina naletela na FOTOGRAFIJU i otkrila jezivu istinu

Zanimljivosti

Muž joj je NESTAO bez traga, a onda je posle sedam godina naletela na FOTOGRAFIJU i otkrila jezivu istinu

Nikolet je upoznala svog muža 2001. godine

Jedna žena 2014. godine je saznala da joj se suprug bigamista kad je videla njegovu fotografiju na Fejsbuku, kako se smeši sa svojom mladom – tinejdžerkom iz Gambije.

Nikolet Smit dodatno je potreslo kad je primetila da je njen muž Stiven oženio 19-godišnju Avu Džobarte na istom mestu gde su se i oni venčali sedam godina ranije.

Nikolet je tada pozvala policiju, ali njen suprug je uspeo da izbegne zatvor tvrdeći da je žrtva.

Njegova mlada nevesta napustila ga je dva dana nakon povratka u Veliku Britaniju, i nikad joj nije ušao u trag.

Nikolet je upoznala svog muža 2001. godine, nakon što se on razveo, ali nakon što je njihov brak počeo da se raspada, doživela je finansijsku propast.

Bankrotirala je jer Smit nije platio hipoteku. Muškarac je procesuiran zbog bigamije nakon što je priznao da je požurio prema oltaru s trećom suprugom jer se zaljubio.

Nikolet je razočarana što je dobio samo uslovnu kaznu i 150 sati neplaćenog rada.

– On je prikazan kao žrtva nakon svega što sam preživela. Znao je, da ako bi potpisao moj zahtev za razvod, to bi ga odalo gde se skriva.

– Njegova mlada izgleda tako mlada na slikama, a on patetično. Ne znam šta je mogao da očekuje – rekla je ona.

Njen suprug tvrdio je da je žrtva nepravde, da je prevaren i napušten od treće supruge koju je oženio u Gambiji, a onda je doveo u Veliku Britaniju.

Svoju prethodnu suprugu Smit je oženio 2005. godine, a brak se raspao nakon dve godine. On je nestao, a njeni advokati nisu dobili odgovor na zahtev za razvod.

Kada je nakon sedam godina saznala da se ponovo oženio, prijavila ga je policiji. Priznao je bigamiju, ali je rekao da je mislio da je razveden i da je njegov razvod “automatski”. (objektiv.rs)