Žena VRIŠTALA sa terase, a onda je otkrivena JEZIVA istina: Ovaj muškarac radio je GNUSNE stvari

Svijet

Žena VRIŠTALA sa terase, a onda je otkrivena JEZIVA istina: Ovaj muškarac radio je GNUSNE stvari

Preti mu maksimalna kazna doživotnog zatvora i novčana kazna od 250.000 dolara

Bivši službenik američke ambasade u Meksiku priznao je da je dr*girao i se*sualno zlostavljao najmanje 23 žene u poslednjih deset godina, rekli su zvaničnici.

Brajan Rejmond (45) je priznao krivicu za zlostavljanje najmanje 23 žene.

Brajan je napustio Meksiko nakon jednog incidenta 31. maja 2020. godine nakon što je jedna devojka viđena kako g*la vrišti sa njegovog balkona. Priznala je da se ne seća ničega jer je verovatno bila pod uticajem dr*ge koju je Rejmond nabavio.

Tokom istrage koja je usledila, agenti su pronašli stotine fotografija i video zapisa koji prikazuju više od 20 g*lih ili delimično g*lih žena sa Rejmondovog mobilnog telefona i drugih elektronskih uređaja. Pored video zapisa na telefonu u istoriji pretrage su mogli da se nađu pojmovi puput “kako mešati alkohol i dr*gu” ili recepti pojednih lekova koji umiruju.

Bivši službenik je snimao i fotografisao devojke od 2006. pa do 2020. godine.

– Sumnja se da su žene tokom svog boravka sa Rejmondom bile nadr*girane kako se ne bi sećale ničega i kako bi ih on fotografisao bez njihovog znanja – piše u jednom od saopštenja.

Priznao je da je tokom 14 godina snimio i fotografisao najmanje dvadesetak nesvesnih i g*lih ili delimično g*lih devojaka.

On je imao 479 fotografija i video zapisa oko dvadesetak g*lih ili delimično g*lih žena, pa je tokom istrage pokušao da obriše i uništi dokaze sa svojih uređaja, rekli su zvaničnici.

Preti mu maksimalna kazna doživotnog zatvora i novčana kazna od 250.000 dolara. (objektiv.rs)