“Oboje imamo po 28 godina i dve male devojčice, a zbog PORUKE muža sam potpuno SLOMLJENA”

Ispovijesti

“Oboje imamo po 28 godina i dve male devojčice, a zbog PORUKE muža sam potpuno SLOMLJENA”

Ona je dodala i da nije mogla ni da zamisli da će nešto tako doživeti

Prevara u braku predstavlja šok za svaku izneverenu osobu, pogotovo kada vas partner izda sa osobom koju poznajete i sa kojom ste do tada bili jako bliski. Takvo iskustvo je doživela i jedna žena koja je savet potražila od kolumnistkinje magazina “The Sun”, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

– Prošlog meseca mi se pokvario telefon, pa mi je suprug pozajmio njegov stari. Nije ga koristio već nekoliko godina i taman je meni odlično poslužio na nekoliko dana dok ne kupim novi. Bila sam zaglavljena čekajući na železničkoj stanici. Dva voza su otkazana, pa sam tako iz čiste dosade rešila da malo pročeprkam po njegovom telefonu. Našla sam stare poruke koje je razmenjivao sa mojom najboljom drugaricom. Tako sam saznala da su imali “otkačenu vezu na jednu noć” baš na početku našeg zabavljanja – požalila se ova žena i dodala da nije mogla ni da zamisli da će nešto tako doživeti:

– Oboje imamo 28 godina i dve male devojčice. Mislila sam da je naš zajednički život savršen, a sada sam potpuno slomljena. Ne mogu te poruke da izbacim iz glave – zaključila je ona, a kolumnistkinja joj je dala sledeći savet:

– Nije pohvalno to što ste pregledali muževljev telefon, ali sada morate da razgovarate sa njim i saopštite mu da ste sve saznali. Zvuči kao da je to što se desilo između vašeg muža i drugarice bilo samo jedna glupa i nepromišljena greška. On vas sada čini srećnom i dobar je otac vašim ćerkama. Budite oprezni. Ne odbacujte sve što imate tako olako samo zbog jedne nepromišljene noći – napisala joj je ona.

Da li se vi slažete sa savetom koji je ova žena dobila ili ne biste prešli preko prevare? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)