Vodoinstalater zapevao u toaletu dok je menjao cevi: Čuo ga vlasnik, a onda mu se dogodio preokret života

Zanimljivosti

Vodoinstalater zapevao u toaletu dok je menjao cevi: Čuo ga vlasnik, a onda mu se dogodio preokret života

Nije znao šta ga je snašlo

Šest nedelja proveo je bivši vodoinstalater Kev Krejn (49) iz Lestera u kući Pola Konelija sve dok mu se nije dogodilo nešto za šta je prethodno verovao da je moguće samo u bajkama ili filmovima.

Kev je bivši vodoinstalater jer je u međuvremenu postao muzička atrakcija i osoba koja je lansirala debi album na britanskom tržištu, a sve zahvaljujući upravo Polu.

Krejn je popravljao sanitarije u kupatilu Pol Konelija (62) kada je po navici počeo da peva omiljene pesme. Na “repertoaru” su se našle pesme Dejvida Bouvija, Roksi Mjuzika i još nekih kultnih muzičara i vlasniku kuće to nije moglo da promakne.

Kev nije znao da je Pol vlasnik izdavačke kuće koji je u stalnoj potrazi za talentima. Kevov glas oduševio je Pola do te mere, da ga je posle posla pozvao u sobu i objasnio mu svoje namere.

– Pevao je po ceo dan jer mu je mali radio bio uključen u kupatilu. Rekao sam mu da ima odličan glas, nakon čega mi je spomenuo da ume i da piše pesme, kao i da je suvlasnik nekog studija. Potom sam ga ‘odvukao’ u dnevnu sobu i ponudio sam mu da se oproba kod mene u studiju, kao i da, ako bude isto tako zvučao, možemo da snimamo album. Kev je mislio da se šalim – rekao je vlasnik izdavačke kuće New Reality Records, pokrenute tokom epidemije 2020. godine.

Krejn je rekao Polu da je ranije umeo da sa svojim amaterskim bendom svira po nekim kafićima, ali da nikada nije dobio šansu da uradi nešto veliko poput snimanja albuma.

– Kada smo snimili prve pesme u studiju, bio sam impresioniran. Poslao sam mu snimke i rekao mu da je to to. Nije mogao da veruje. Zvuči kao zvezde osamdesetih godina prošlog veka, a u isti mah i moderno – naglasio je Koneli.

Kev Krejn rekao je samo da mu se san ostvario i da se nada da možda nikada više neće morati da bude vodoinstalater. (objektiv.rs)