Učinilo joj se da čuje ČUDAN ZVUK iz wc šolje: Kada je pogledala u nju, nije mogla da progovori od šoka

Svijet

Učinilo joj se da čuje ČUDAN ZVUK iz wc šolje: Kada je pogledala u nju, nije mogla da progovori od šoka

Pacovi nisu rado viđeni gosti u domu, a prema tvrdnjama nekih Britanaca, neki od primeraka s kojima se susreću sve su veći.

Poslednje takvo upozorenje dolazi iz Noriča. Naime, vlasnik fabrike za deratizaciju Endrju Delbridž iz Noriča poslednji je u nizu mnogih koji tvrde da su pacovi mnogo veći od onih s kojima su pre imali posla.

Kazao je za lokalne medije da pacovi postaju sve veći i hrabriji i da sada ulaze u prostore u koje nikad ranije nisu, a savetovao je građanima da posebno obrate pažnju na wc šolju, gde dospeju kroz kanalizaciju.

– Pozvali su me na intervenciju, a mušterija nije mogla da govori. U tolikom je bila šoku. Bila je u toaletu kad je čula zvuk. Pogledala je u wc šolju i videla ga kako pliva u vodi. To se sve češće događa – istakao je Delbridž, prenosi Metro.

Objasnio je kako je ranije najviše posla imao tokom zime, ali zbog znatne potražnje morao je ovog leta da zaposli više ljudi.

Svi oni koji se nadaju da će ih njihove mačke zaštiti, napominje, nisu u pravu jer inteligentna mačka prema njegovim tvrdnjama ne voli pacova njene veličine. (objektiv.rs)