Svekrva joj napravila PAKAO od života: “Predložila je mom mužu SRAMOTNU stvar”

Ispovijesti

Svekrva joj napravila PAKAO od života: “Predložila je mom mužu SRAMOTNU stvar”

Iako su odnosi između snaja i sverkva često poprilično “zategnuti”, čini se da je ova žena ipak preterala

Poznato je da odnosi između snaja i svekrva često nisu idealni, ali nekada situacija može da bude poprilično “zategnuta”.

Tako je i jedna anonimna žena izrazila svoju zabrinutost po tom pitanju.

Naime, ona je rekla kako sluti da njena svekrva pokušava da sabotira njen brak, a otišla je i do te mere da je svom sinu predložila da uživa u nekoliko žena i da joj bude neveran. Uz sve to, dodala je da ga niko neće voleti kao majka.

Ona je na Reditu ispričala da se majka njenog muža prema njemu ponaša kao prema detetu, a nedavno je počela da govori neke neverovatno zabrinjavajuće stvari.

Rekla je svom sinu da ga niko nikada neće voleti koliko ona, što je supruga shvatila kao suptilan nagoveštaj da ga ne voli dovoljno.

Takođe, pre nego što su se venčali, ona je rekla svom sinu da ne treba brak da shvata previse ozbiljno, jer, prema njenim rečima: „ljudi ne treba da budu monogamni”.

– Rekla je nešto što mi je stvarno zasmetalo, tipa.: “Niko ne može da te voli koliko tvoja mama’”. Verujem da se to odnosilo na mene, u smislu da ga ne volim dovoljno. Pored toga, rekla je i mnoge druge stvari za koje mislim da zaista prelaze granicu i da ih nikada ne bih rekla svojoj deci. Na primer: “Ne bi trebalo da se ženiš, ljudima nije suđeno da budu monogamni”, što možda i jeste tako, ali mi smo inteligentna bića koja mogu da izaberu kakav način života žele, na primer moj muž je veoma monogaman – požalila se ona. (objektiv.rs)