NEVJEROVATNO! Dea za godinu dana smršala čak 30 KG, a izbacila je samo JEDNU STVAR – sada otkrila TRIK

Zdravlje

NEVJEROVATNO! Dea za godinu dana smršala čak 30 KG, a izbacila je samo JEDNU STVAR – sada otkrila TRIK

Nakon saobraćajne nesreće koju je imala 2019. godine, voditeljka Pinka Dea Đurđević naglo se ugojila, pa su joj ljekari sastavili dijeti zahvaljujući kojoj sada izgleda bolje nego ikada! Dea je smršala čak 30 kilograma otkako je izbacila večeru, piše Pink.rs

– Mjerila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam poslije toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim S veličinu i zadovoljna sam – kaže Dea za Hit i objašnjava na koji način održava liniju.

– Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovjek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspjeva! Takođe, već neko vrijeme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

– Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela a zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osjećala sve bolje – priča sagovornica i otkriva kako je izgledao njen režim ishrane.

– Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne pretjeram.

Dea priznaje da joj je u početku bilo teško da se hrani po specijalnom režimu i da je stalno bila gladna.

– Gubljenje kilograma je u početku išlo sporo, ali kad sam ušla u štos, sve je krenulo kako treba. U prvim nedjeljama dijete stalno sam bila gladna, ali sam se poslije navikla – kaže voditeljka, koja je uz dijetu sebi uvela i fizičku aktivnost.

– Treniram četiri puta nedjeljno. Radim čučnjeve, trbušnjake, brzo hodam… To mi pomaže da se izgubljeni kilogrami ne vrate.

OVO JEDE DEA ĐURĐEVIĆ

Doručak: Ovsena kaša

Ručak: Meso i salata

Večera: Bez večere

TRIK SAVJET: Unositi dnevno najmanje dva litra vode, tako se telo najbolje hidrira. (novi.ba)