Julija slavila 15. rođendan, a kad je ušla u salu, desio se HOROR: Sudbina se gorko poigrala sa porodicom

Svijet

Julija slavila 15. rođendan, a kad je ušla u salu, desio se HOROR: Sudbina se gorko poigrala sa porodicom

Stanovnici opštine Eskobar u argentinskoj prestonici Buenos Ajresu, užasnuti su smrću tinejdžerke Julije Anahi Ilundain, koja je preminula nekoliko minuta nakon što je u restoran na proslavu svog 15. rođendana.

Kako prenose mediji, u pitanju je dekompenzacija zbog srčane insuficijencije, a sreća i radost svih prisutnih koji su tog dana bili na proslavu, ubrzo se pretvorila u tugu, bol i nevericu.

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta, ali reanimacija ove mlade devojke nije uspela, prenosi Clarin.

Članovi porodice su naveli da je Julija umrla od kardiorespiratornog zastoja po dolasku u bolnicu.

Juliju su veoma cenile i volele komšije u Eskobaru jer je važila za veselu osobu koja je volela da se uključuje u događaje i društvene akcije vezane za izvornu argentinsku muziku.

– Želimo da uputimo naše saučešće u ovom tužnom trenutku porodici Julije Anahi Ilundain, koja je bila učesnica folklora narodnih igrara Doma kulture u Mašvicu, učestvovala je na Eskobar Vibri i igrama u Buenos Airesu 2021 – saopštili su iz Sekretararijata za kulturu opštine Eskobar.

– Nema utehe za tako iznenadni gubitak, svim srcem smo uz njenu porodicu u ovom teškom trenutku – dodali su u publikaciji, koju su propratile fotografije na kojima se petnaestogodišnjakinja pojavljuje demonstrirajući svoj talenat za pevanje i igranje.

Nekoliko dana pre kobnog momenta, Julija je učestvovala u humaniranoj akciji prikupljanja hrane u Eskobaru za one kojima je to najpotrebnije.

Vest o Julijinoj smrti pogodila je čitav kraj, a mnogi se na društvenim mrežama opraštaju od ove harizmatične devojčice. (objektiv.rs)