Prelepa policajka Natalija je strah i trepet za kriminalce: Od njenog nadimka svi zadrhte

Zanimljivosti

Prelepa policajka Natalija je strah i trepet za kriminalce: Od njenog nadimka svi zadrhte 

Zadužena je za obavljanje najzahtevnijih bezbednosnih poslova

Natalija Pološenko (23) iz Kijeva preplavila je stranice ukrajinskih sajtova i društvene mreže, a sve zahvaljujući lepoti, fizičkoj spremi, kao i poslom kojim se bavi.

Devojka rođena u gradiću Korosten u Žitomirskoj oblasti zaposlena je kao članica Specijalnih snaga ukrajinske policije, a ima nadimak “Mašina”.

Osim mesta rođenja, o Natalijinom detinjstvu se malo zna, osim toga da je na društvenim mrežama podeljena fotografija iz 2015. godine gde se vidi krhka, simpatična devojka u maturskoj haljini i ništa nije nagoveštavalo da će se za nekoliko godina fizički potpuno promeniti i da će se baviti aktuelnim poslom.

Već na fotografiji iz 2018. kada je upisala Nacionalni univerzitet za sport i fizičko vaspitanje, izgledala je znatno “opasnije” i već je bilo nagoveštaja da je čeka blistava karijera.

U međuvremenu je ozbiljnije počela da se bavi sportom i bodibildingom, osvojila je prestižne nagrade u boksu i karateu, a član je i ukrajinske reprezentacije u potezanju konopca.

Prošle godine Natalija je počela da služi u specijalnim brigadama i vrlo je posvećena poslu kojim se bavi, prenosi ukrajinski Telegraf.

Nadređeni za nju kažu da se više puta dokazala kao odgovoran i posvećen radnik, učestvovala je u hapšenjima brojnih kriminalaca i drugim poslovima visokog bezbednosnog rizika, a za obavljanje posla nagrađena je zahvalnošću Glavne uprave Nacionalne policije u Kijevu.

Zbog lepote i atraktivnog izgleda, mnogi je porede sa nemačkom policajkom Adrijanom Kolesar koja važi za jednu od najlepših devojaka u ovom poslu, s tim što za razliku od Kolesarove, Natalija Pološenko poštuje pravila Instagrama i ne objavljuje ekstremno provokativni sadržaj.

Sudeći po njenim pričama na društvenim mrežama, redovni treninzi kao i specijalizovana ishrana, pomažu joj da održi neverovatnu fizičku formu. (objektiv.rs)