Potrošila 45.000 evra na gr*di, pa saznala da joj je telo ZATROVANO: Ova odluka spasila je svih muka

Ispovijesti

Potrošila 45.000 evra na gr*di, pa saznala da joj je telo ZATROVANO: Ova odluka spasila je svih muka

Zdravlje joj je bilo potpuno narušeno

Karmen Karma (30), manekenka popularne platforme za odrasle OnlyFans, patila je od hroničnog umora, migrene zbog koje je ostala prikovana za krevet, magle u mozgu, otežanog disanja, depresije i povećanja telesne mase ubrzo nakon što je uvećala implante.

Ona je potrošila 38.000 funti (oko 45.000 evra) na gr*di da bi bila prepoznatljiva, a zbog toga je ceh platilo zdravlje, pošto su implanti počeli da “truju” njeno telo.

Karmen Karma je prvi put povećala gr*di, sa 34B na 34F, ali je. odlučila da poveća veličinu implanta sa 300cc na 800cc.

Majka dvoje dece je tada počela da oseća simptome bolesti implanta dojke (BII) odmah nakon operacije i patila je od svih maločas opisanih zdravstvenih problema.

– Osećala sam veliki pritisak da sam morala da izgledam preopznatljivo na određeni način dok sam izvodila scene u industriji za odrasle. Osećala sam da ako želim da budem rezervisana za scene i da budem uspešna, moram da imam veće gr*di – rekla je Karmen, koja takođe radi kao po*no zvezda.

Ona navodi da su njeni prvi implantati ugrađeni. bili sasvim zadovoljavajući, ali čim je uvećavala gr*di, počela je da oseća da sa njenim telom nešto nije u redu.

– Imala sam migrene svaki dan i umor je bio toliko ekstreman da nisam mogla da ustanem iz kreveta. Morala bih da prilegnem minimum tri puta dnevno. Osećala sam se tako loše da sam mislila da umirem. Bilo je tako frustrirajuće, pogotovo što nisam mogla da se brinem o svojoj ćerki. Moje telo jednostavno nije moglo da funkcioniše i stalno bih plakala jer sam želela da ponovo živim normalnim životom da živim normalnim životom. Očajnički sam želela da shvatim šta me je toliko mučilo – kazala je manekenka i pornostar, prenosi Mirror.

Iako je sumnjala da su njeni implanti u gr*dima problem, Karmen je posetila više lekara i specijalista i njeni testovi su bili uredni.

Nedostatak odgovora ostavio ju je da se oseća iscrpljeno i očajnički traži pomoć.

– Želela sam da znam da li postoji nešto drugo osim implantata od čega mi je bilo muka. Svi rezultati mojih testova su se vraćali u normalu. Čak sam uradila i studiju spavanja u laboratoriji preko noći da vidim da li se možda nešto dešava sa mojim snom što mi uzrokuje sve ove simptome. Kada je i to bilo uredno, odlučila sam da prekinem kontrolu rađanja da vidim da li je to krivac, ali ništa nije pomoglo. Na kraju sam bila ubeđena da su me implantati razboleli – tvrdi Karmen.

Nakon više od godinu dana borbe, Karmen je. donela odluku da ukloni implante, a sada deli svoju priču kako bi upozorila druge.

– Morala sam da uradim potpunu operaciju eksplantacije do*ke u kombinaciji sa podizanjem gr*di zbog toga što su implantati bili tako veliki.Čim su izvađeni, odmah sam se osećala bolje. Mogla sam lakše da dišem, migrene su nestale i više mi nije bilo potrebno da dremam tokom dana. Osećala sam se potpuno zdravo i tek tada sam shvatila koliko mi implantati truju telo – zaključila je Karmen. (objektiv.rs)