ZLA SUDBINA, POGINULI NA 300 METARA OD KUĆE: Drug kupio auto, pa svi seli da ga isprobaju ZAJEDNO DRUGOVALI, ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT

Svijet

ZLA SUDBINA, POGINULI NA 300 METARA OD KUĆE: Drug kupio auto, pa svi seli da ga isprobaju ZAJEDNO DRUGOVALI, ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT

NOVI PAZAR – Teška saobraćajna nesreća koja je noćas uzela četiri mlada života kod mesta Lukare, nadomak Novog Pazara, teško je pogodila ne samo raški kraj nego i ostatak Srbije jer su poginula četiri mladića mkoja su tek zakoračila u život – najstarijem je bilo samo 23.

Dvojica su imala po 20 a četvrti 22 godine.

Kako Kurir saznaje, jedan od njih četvorice pre dan-dva kupio je auto – golf 4 kraljevačkih tablica, pa su svi drugari seli da ga isprobaju.

Sva četvorica su zajedno u tom autu otišli do Pazara a kobni udes se desio na povratku kući – sva četvorica su poginuli doslovno na 300-400 metara od svojih kuća.

Kako Kurir saznaje, automobil golf 4 kretao se iz pravca Novog Pazara kada se kod mesta Lukare, na blagoj desnoj krivini, na punoj liniji direktno sudario s golfom u kojem je bila tročlana porodica.

Auto sa četvoricom mladića se od siline udara odbio o obalu pored puta, a vatorgasci su satima radili i sekli lim ne bi li došli do tela tragično nastradalih mladića.

Dan žalosti u Novom Pazaru zbog pogibije četvorice mladića

Gradska uprava Novog Pazara proglasila je danas Dan žalosti zbog pogibije četvorice mladića u udesu na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće, u blizini Lukara. Zabranjene su proslave, a mediji i ugostiteljski objekti mogu da rade bez emitovanja muzike.

U saobraćajnoj nesreći poginuli su Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21), dok su još dve osobe povređene.

Zbog toga je i program posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Novom Pazaru izmenjen i otkazan je obilazak Osnovne škole “Desanka Maksimović”. (Kurir.rs/Z.Š.)