Otac na rukama uneo mrtvu ĆERKU u bolnicu: Tamo su ga UHAPSILI, a onda su progovorile komšije

Svijet

Otac na rukama uneo mrtvu ĆERKU u bolnicu: Tamo su ga UHAPSILI, a onda su progovorile komšije

Čovek je osumnjičen za ubistvo

Otac tinejdžerke iz Engleske koja je umrla nakon što ju je navodno udario automobil u slepoj ulici osumnjičen je za njeno ubistvo, prenosi Dejli mejl.

Najdžel Malt (44) je navodno odvezao svoju ćerku Loren (19) u bolnicu nakon sudara u blizini igrališta u Norfolku.

Policija Norfolka saopštila je da su reagovali na poziv da je tinejdžerku udario auto oko 19.30 časova u nedelju. Lekari su mogli samo da proglase smrt.

Otac je prvobitno je uhapšen u bolnici zbog sumnje da je prouzrokovao smrt ćerke opasnom vožnjom u alkoholisanom stanju, a protiv njega je podignuta optužnica. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti povreda grudnog koša i abdomena.

Meštani inače mirne ulice rekli su da su čuli svađu pre nego što je automobil navodno pokosio Loren. Jedan komšija, koji je tražio da ostane neimenovan, opisao je incident.

– Čuli smo glasan prasak i gomilu ljudi koji su vikali i vrištali, što je ispratio zvuk automobila koji je jurio. Izašao sam i pitao komšiju šta se dogodilo. Rečeno mi je da je devojku udario auto. Bilo je tragova sudara na putu, ali devojke nije bilo – rekao je komšija.

Jedna komšinica je novinarima rekla da je uznemirio dolazak policije.

– To je užasno. Kasno uveče videla sam rotaciona svetla policijskih automobila. ‘Pogledala sam kroz prozor i pomislila “Šta se dođavola dešava?” Onda su jutros ribali put tu iza ugla – kazala je ona.

Lorenini prijatelji odali su počast poginuloj devojci na Fejsbuku.

„Ti, moj dragi anđele, si mi bila čitav svet i tako mi je žao što si otišla”, „Bila je duhovita, fina i lepa. Toliko će mi nedostajati”, pisalo je u nekim od srceparajućih objava. (objektiv.rs)