Razvod u rekordnom roku: Mladoženja USRED SVADBE odlučio da ostavi ženu, a razlog će vas zapanjiti

Zanimljivosti

Razvod u rekordnom roku: Mladoženja USRED SVADBE odlučio da ostavi ženu, a razlog će vas zapanjiti

Nije shvatio šalu na pravi način

Postavljen je novi rekord za najkraći brak u istoriji.

Naime, jedan par iz Iraka se razveo već u toku svoje svadbene proslave u Bagdadu, i to odmah nakon razmene bračnih zaveta (što znači da im je brak trajao nekoliko minuta).

Razlog je, ni manje ni više, nego muzika.

Prema izveštajima lokalnih novina, mlada je pre razmene zaveta zatražila sirijsku pesmu “Mesaitara” od pevačice Lamis Kan, što je mladoženju šokiralo, jer se naslov ove pesme prevodi kao “Ja sam dominantna” ili “ja ću te kontrolisati”.

Prve reči u pesmi kažu: “Ja sam dominantna, vladaću tobom po svojim strogim pravilima, izludeću te ako pogledaš druge devojke na ulici. Da, ja sam dominantna, ti si moj komad šećera. Dokle god si sa mnom, hodaćeš pod mojom komandom.”

Mladoženja je, očigledno, ovu mladinu šalu doživeo isuviše lično i nije mogao da pređe preko poniženja koje je doživeo pred mnogobrojnom familijom.

On je insistirao na tome da se pesma prekine, i počeo da se svađa čak i sa članovima mladine porodice. Njena porodica, naravno, stala je na njenu stranu, a u jednom momentu su se uključili i članovi mladoženjine uže i šire rodbine, koji su takođe ovaj mladin gest doživeli kao veliku uvredu.

Nastao je opšti metež i cela proslava je doživela propast

Kako nisu mogli da nađu rešenje, mladoženja je odlučio da se razvede, nekoliko minuta nakon što je sklopio brak.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da se brak rasturi u toku samog venčanja zbog ove pesme, jer se slična situacija dogodila prethodne godine u Jordanu. (objektiv.rs)