ŠTA BI BILO DA STE DOBILI DETE? STVORILI BISTE NESREĆU Đedović progovorio sa Dejanom o ŽELJI za potomstvom sa Dalilom, on van sebe

Showbizz

ŠTA BI BILO DA STE DOBILI DETE? STVORILI BISTE NESREĆU Đedović progovorio sa Dejanom o ŽELJI za potomstvom sa Dalilom, on van sebe

Dejan Dragojević i Marko Đedović razgovarali su u pušionici, gde se zadrugar osvrnuo na situaciju da bivši supružnici nisu izgubili dete i da su sada roditelji.

– Nije imao ko da vas nauči, možda i oni jadni ne znaju. Kad kažu ono ‘roditelji upropaste decu’, ma niko to nije uradio namerno. Šta bi bilo da si ti dobio dete? Ti ne znaš ništa… Naučio bi ga da hoda, da bude dobar, ali poenta je da učiniš da dete bude srećno. Pogledaj šta ti je izbor uradio i to na nacionalnoj televiziji – govorio je Marko.

– To je surova realnost – dodao je Dejan.

– Pogledaj šta je taj izbor radio na televiziji i pre tebe – nastavio je Đedović.

– Z*jebao sam se to je realno – izjavio je Dragojević.

– To dete treba da izađe na ulicu, treba da ode u školu… Znate li da deca nesvesno kriju ankcioznost? Znate li da će da deca biti nesrećna? Sutra ne biste znali ni kako da otklonite to? Ta deca kroz život ne bi bila srećna! I šta biste stvorili? Nesreću… Gledaj druže svoj život… ti si kao hteo da imaš nešto iskusnije, a nemaš sebe – dodao je Marko.

– To jeste – priznao je Dejan.

– Nula puta nula je uvek nula. I milion kad pomnožiš sa nulom je nula! Moraš dugoročno da razmišljaš. Ne smeš ponavljati iste greške. Moraš ti biti srećan da bi to pokazao nekom drugom. Moraš naučiš metode kojima se dolazi do sreće – nastavio je Đedović. (kurir.rs)