MOJA ŽENA JE BILA LAŽNO MORALNO, A JA SAM TO BRANIO! Dejan ne može sebi OVO da oprosti, pred svima otkrio za šta će se BORITI!

Showbizz

MOJA ŽENA JE BILA LAŽNO MORALNO, A JA SAM TO BRANIO! Dejan ne može sebi OVO da oprosti, pred svima otkrio za šta će se BORITI!

Dejan Dragojević komentarisao je temu o lažnom moralu među ukućanima u Beloj kući.

– Ja sam neko ko je branio lažni moral. Moja žena je bila moralna, ali lažno i ja sam to branio svim silama. Boriću se za to ceo život. Podržavam se što je lažno – rekao je Dejan.

– Nemojmo sarkazam – rekao je Maca.

– Glupo bi bilo da ja recimo govorim Gruji šta da radi, a ja sam se sam sebi us*o na glavu. Uglavnom moral i lažni moral je nešto će biti pristuno dok je sveta i veka, interneta naravno – dodao je Dragojević.

– Vrlo zanimljiva tema, jer smo i mi sami lažni moralisti. Prvo bih se dotakao dve osobe. Prvo Mensur, koji je u teoriji pun principa i kodeksa a u praksi je sasvim drugačiji. Pun je kontradiktornosti, lažnim moralom kosi sve što zastupa. Svojom kompetentnošću mogu da govorim o tome, ali bih onda bio lažan. Podržavam to iz ličnog iskustva, jer mislim da sam dovoljno kompetentan a mogu da dam savete kroz svoje lične primere. Moje lično mišljenje je da treba takav biti – govorio je Mihić.

– U raznim situacijama ispadamo nemoralni, jer živimo život i neizbežno je da ispadnemo takvi. Dalila je za mene lažni moralista, jer znam kako se predstavljala. Pričala je za svaku devojku da je ovakva ili onakva, a kasnije je uradila najgore. Ja sam nju smatrala za primer žene za brak, a pokazala je sve suprotno – rekla je Milica.

– Mislim da su rezutati anketa u kojima glasa publika najverodosnija slika svih nas jer oni najbolje vide. Tu su bili Dalila, Stefan… za njega nisam sigurna zašto je tako, ali je za Dalilu jasno. Eto Mensur, traži nekoga kao što sam ja a našao je nešto potpuno suprotno – dodala je Anđela. (kurir.rs)