Devojci prikrio svoju užasnu PROŠLOST: Saznala je šta je radio, pa donela totalno NEOČEKIVANU odluku

Svijet

Devojci prikrio svoju užasnu PROŠLOST: Saznala je šta je radio, pa donela totalno NEOČEKIVANU odluku

Prekršio je i sudsku odluku

Pedofil Džon Bišop sakrio je svoju mračnu prošlost od nove devojke lažući o tome zbog čega je bio u zatvoru.

Bišop se uselio u ženinu kuću i dao joj jedan od dva mobilna telefona koja je kupio, a ovaj 47-godišnjak je prisustvovao i porodičnoj božićnoj večeri, gde je učestvovalo i devetogodišnje dete pomenute žene.

Pomenuta žena je u međuvremenu otkrila da je s*ksualni predator kog zanimaju maloletne osobe, rekao je njegov advokat, a Bišop je ranije priznao da je učestvovao u s*ksualnim aktivnostima u prisustvu deteta mlađeg od 16 godina.

To je uključivalo da se više puta izlagao mladoj devojci, špijunirao je i vršio s*ksualni čin samozadovoljavanja dok je gledao.

Uprkos svemu tome, pomenuta neimenovana žena ostala je sa njim u vezi.

Pedofil je tri godine proveo u zatvoru, dobio je nalog za prevenciju se*sualnih povreda (SHPO) na neodređeno vreme, a morao je i da bude upisan u Registar se*sualnih prestupnika.

On se izjasnio krivim po četiri tačke za kršenje SHPO, nakon što je prethodno priznao da nije ispoštovao uslove Registra se*sualnih prestupnika.

Tužilac Kristofer Hopkins rekao je da je Bišop pušten iz zatvora i da se preselio se u kuću u Voterpark Roudu u Prentonu, pre nego što je započeo vezu sa ženom.

– Ona kaže da je živeo sa njom na adresi na Viralu, koja nije bila njegova registrovana adresa – kazao je.

Policija je otkrila da je kupio dva mobilna telefona, oba sa mogućnošću pristupa internetu, i dao jedan svojoj devojci, a istinu joj je prikrio.

– Rekao je svojoj partnerki da je pod nadzorom uslovne kazne jer je bio u zatvoru zbog napada na policajca, što očigledno nije bio slučaj – dodao je tužilac.

Bišopo advokat rekao je da su krivična dela njegovog klijenta počinjena u vreme kada je “izgubio kontrolu nad svojim životom” i koristio nedozvoljene supstance “kao posledicu loših iskustava i trauma iz detinjstva”.

Sudija Dejvid Obri rekao je da je SHPO osnovan da zaštiti decu i da je odgovornost Bišopa da to poštuje, što nije bio slučaj i da je evidentno da će zbog toga trpeti posledice. (objektiv.rs)