Mila pred venčanje od SVEKRVE saznala mračnu tajnu svog muža: Ipak se udala, pa se ovako OSVETILA

Ispovijesti

Mila pred venčanje od SVEKRVE saznala mračnu tajnu svog muža: Ipak se udala, pa se ovako OSVETILA

Žena je podelila svoju neverovatnu ispovest

Žena po imenu Mila objavila je na jednom portalu na kojem ljudi ostavljaju svoje ispovesti i otkrivaju najveće tajne, iskustvo koje je pred venčanje imala sa suprugom i njegovom majkom.

Mila je ispričala kako je, kao grom iz vedra neba, njena svekrva s kojom se od prvog dana poznanstva nije “mirisala” prišla veče pred venčanje i otkrila šta joj je budući muž radio u vezi.

– Svekrva je, onako puna sebe kao i pre, prišla i počela da mi priča da mi je budući muž tokom veze, pa i dva meseca pre venčanja bio neveran. Mislila sam da samo pokušava da mi podigne pritisak i isprovocira me, pošto kao da joj je jedini cilj u životu bio da me uništi. Međutim, tada je počela sa zaista realnim detaljima da barata, pričajući koliko se puta video sa bivšom devojkom koju nije preboleo. Rekla mi je i da su tri puta išli na odmor kada mi je on govorio da mora na put u Nemačku. Sve se zaista poklopilo – napisala je ona.

Naglasila je da je pokušala da pred svekrvom sačuva pribranost i gledala je da je ignoriše.

– Na kraju me je dotukla ovako: “Pošto s tobom ko zna kad će dobiti dete, očigledno ne možeš da zatrudniš, zar ne, da ti kažem i da je na jednom od tih putovanja Margareta zatrudnela. Na kraju je abortirala uz njegovo obećanje da će zauvek biti tu za nju”. Tu mi je prekipelo. Otišla sam od nje a smislila sam i da sačekam da uđemo u brak i onda da ih sve uništim. Šesto čulo mi je govorilo da pravimo predbračni ugovor i to je bilo nešto najbolje što mi se dogodilo. Uzeli smo se, a posle 3-4 dana sam uspela da od njega saznam sve. I bila je luda svekrva u pravu – napisala je Mila.

Potom je kontaktirala svog advokata s kojim se dogovorila o narednim koracima i osveta je započeta.

– Prvo sam ga posle mesec dana šokirala informacijom da želim razvod. Mislio je da sam prebolela sva saznanja o njegovoj bližoj prošlosti, jer sam tako izgledala, a zapravo sam samo glumila. Potom sam mu tražila ili kuću u koju smo se uselili ili 50 posto svog novca koji ima, a imao je solidnu sumu. Čak sam mu iz inata tražila i auto, ali sam se na kraju predomislila za njega. I uspela sam u svemu. Posle četiri meseca smo se zvanično razveli, on se vratio kod roditelja, a meni je pripala kuća. Sam je kriv za sve, ja sam bila spremna da s njim ostarim – konstatovala je žena. (objektiv.rs)