DALILA RAZVUKLA OSMEH OD UVA DO UVA! Anđelo priznao da se jasno vidi da mu se Dragojevićka sviđa: Niko ovde nije LUD! (VIDEO)

Showbizz

DALILA RAZVUKLA OSMEH OD UVA DO UVA! Anđelo priznao da se jasno vidi da mu se Dragojevićka sviđa: Niko ovde nije LUD! (VIDEO)

Gledanje snimaka u rijalitiju otkrilo je kakav je zapravo odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića.

Zadrugari su pogledali video klip flertovanja Dalile i Anđela te je voditelj upravo njemu dao reč. Anđelo nije želeo da krije svoje simpatije prema Dalili, dok se ona sve vreme smeškala i vrtela kosom.

“Gledao sam, šta da kažem. Jesam, gledao sam i ja u nju. Mislim da ona kada bi igrala samo za mene, to bi malo drugačije izgledalo. Niko ovde nije lud, neću mnogo da pričam, jasno je sve, sve se vidi. Ne mogu da kažem da nije istina, sve se lepo vidi. Nemam šta posebno da kažem”, rekao je Ranković.

“Mi već mesec dana nismo zajedno. Sve što bih rekao, ona bi izletela iz ovog šarenog kombinezona. Ja ću samo reći da sam često u pravu, da me treba slušati, a ne da mi zadrugari idu u kontru. Ovo je Dalila. Kada sam govorio da patetika, suze kod mene ne prolazi… Bilo ko da se Dalili približi, to je Dalila. Mi smo ovo što jesmo. Ona je ovo što jeste, ja sam ovo što jesam. Govorio sam o ovome ranije. Anđelo je slobodan, što mu se ona ne bi svidela? Ne razumem ove neke ljude. Sad između nas nema ni svađe, što mu se ne bi svidela, svidela se i meni. Ona je sad slobodna, opuštenija nego ikad. Samo neke stvari treba da se odvijaju pravim načinom. Vidno je da mu se Dalila sviđa. Situacija je jasna, a još jasnija kada vratimo stvari koje sam ja govorio”, rekao je Car.

“Ovo je bilo pred kraj žurke, naravno da sam primetila poglede, upućivali smo poglede i pre ovog dešavanja. Ne znam šta da kažem. Ništa se konkretno nije desilo, danas smo razgovorali. Videćemo”, dodala je Dalila. (Kurir.rs/K.Đ.)