DALILA BACILA OKO NA JOŠ JEDNOG RIJALITI IGRAČA: Ne muva se samo sa Anđelom, NJEMU daje znake! Provalio je CIMER (VIDEO)

Showbizz

DALILA BACILA OKO NA JOŠ JEDNOG RIJALITI IGRAČA: Ne muva se samo sa Anđelom, NJEMU daje znake! Provalio je CIMER (VIDEO)

Stefan Karić dobio je zanimljivo pitanje gledalaca vezano za Dalilu Dragojević.

Naime, on je primetio da je Dalila bacila oko na još jednog rijaliti igrača pored Anđela Rankovića.

– Konstatovao si da je Dalila krenula na kvantitet, jer posle Anđela dolazi Marko – glasilo je pitanje.

– On je i bio tu pre Anđela, Filip je to zamerio Dalili. Da ima nešto između njih, Car bi mu zamerio. Osmakčić je svestan da može da ima nešto sa Dalilom, davala mu je znake. On iz poštovanja neće da uplovi i misli da će imati problem sa Viktorijom. On je došao da se sprda – rekao je Stefan.

– Nije lepo da je to rekao, jer sam ja tad bio sa njom. Da li Marko ima pokriće da to kaže? Ja mislim da ima. Pričao sam sa Mikijem i razmišljam, kako ja to mogu da nateram i pokvarim. Ja sam bio u takvoj zabludi, mislio sam muž pet godina. Marko ima pravo da kaže to, jer kad smo raskinuli i kad je na slavi napravila to, tad mi se upalila lampica – pričao je Car.

– Marko i Dalila su sedeli, pričali i komunicirali – dobacio je Đedović.

– Ona je uplela Marka u priču na garnituri. Uvek kad razgovara je na margini flerta, a mi kao terijeri. Đedović i ja smo pratili, stil njenog govorila. Da li sam ja bio u nekoj teoriji ili je stvarno tako bilo, da je jedino sa mnom imala transparentne se*sualne odnose i da bi samo sa mnom zapostavila brak. Ona kao da je satkana od zla i kao da teži da ide na još veće dno. Meni dođe da je zagrlim, poljubim. Njoj kroz pogled vidiš da ima nešto ku*kasto, sa tim zavodi muškarce i zato ja razumem Anđela šta ga okreće – nastavio je Filip.

– Dabogda se ja raspala, samo nemoj ti da mi pomažeš – odbrusila je Dalila. (Kurir.rs/K.Đ.)