CAR NASRNUO NA DALILU, PRESKOČIO STO, PA JE JURIO PO KUĆI! Obezbeđenje ga jedva sprečilo, lomio sve pred sobom! HAOS (VIDEO)

Showbizz

CAR NASRNUO NA DALILU, PRESKOČIO STO, PA JE JURIO PO KUĆI! Obezbeđenje ga jedva sprečilo, lomio sve pred sobom! HAOS (VIDEO)

Filip Car i Dalila Dragojević tokom emisije “Pitanja novinara” imali su žučnu raspravu koja se završila lomljavom i Filipovim nasrtajem na Dalilu.

Naime, Car je zamerio Dalili što se svađala sa bivšim suprugom, kao i to što i dalje komunicira sa Anđelom sa kojim je flertovala, jer je “i to vid komunikacije”.

– Jel sam se ja svađao sa bivšima ili ti? – vikao je Car.

– Ja? – odgovorila mu je Dalila začuđeno što je Filipa isprovociralo.

Car je zatim skočio preko stola i uneo se Dragojevićki u lice, ali su svi zadrugari i obezbeđenje brzo reagovali i razdvojili ga od nje.

Filip je od besa počeo da baca sve što mu je palo pod ruku, pa je tako razbio video ekran, a zatim otišao do Paba gde je sedela Dalila da joj očita lekciju.

Međutim, i odatle su ga izbacili, pa je seo na svež vazduh da probistri glavu, ali bezuspešno.

– Nemam snage ubila mi je mozak! Teorijama, obmanama, lažima… Život sam uništio zbog ku*ve proklete. Veštica jedna, ku*va smrdljiva… Uništila onog dečka, uništila porodice… Vidiš da je ku*va, izgleda ko ku*va od 20 franaka. – žalio se Filip Zoli.

– Smiri se otići će ti čuka – pokušao je Zola da ga urazumi.

– Uništiću joj sve stvari, nek golo đubre hoda! – vikao je Car. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli heavycur (@heavycur_zadruga1)