PROGLAŠENI POBJEDNICI PRVE ZADRUGOVIZIJE ŠESTE SEZONE – HAOS U EMISIJI: Ovacije u studiju i gromoglasan aplauz za najbolje (VIDEO)

Showbizz

PROGLAŠENI POBJEDNICI PRVE ZADRUGOVIZIJE ŠESTE SEZONE – HAOS U EMISIJI: Ovacije u studiju i gromoglasan aplauz za najbolje (VIDEO)

Protekle noći održana je prva Zadrugovizija u ovoj šestoj sezoni rijalitija “Zadruga.
Prvog pobjednika birao je novinarski žiri.

Najviše poena dobili su Lepi Mića, Matora, Anita Stanojlović i Jelena Mitić, koji su dobili vrijednu nagradu, koju im je uručila voditeljica Ivana Šopić.

Kada je u pitanju Fejsbuk pobjeda, ovu nagradu ponijela je grupa koju čine Kristijan Golubović, Ivana Puzić, Valentina Stanković i Adam Labunski. Voditeljica Ivana Šopić im je uručila vrijednu nagradu. Oni su se zagrlili i počeli da skaču od sreće.

Dušica Jakovljević saopštila je potom, ko je osvojio najveći broj glasova na društvenoj mreži Instagram, a to je bila grupa koju čine Miljan Vračević, Aleks Nikolić i Milica Veselinović.

Nakon što je voditeljica Dušica Jakovljević saopštila pobjednike glasača sa društvenih mreža Fejsbuk i Instagram i nakon što je izglasao i novinarski žiri, na red je došao i stručni žiri.

Najviše poena dobili su Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Jelena Matić, Anita Stanojlović, a sa njima zajedno su osvojili i Milica Veselinović, Aleks Nikolić i Miljan Vračević, koji će podijeliti nagradu.

Na samom kraju, proglašeni su i pobjednici SMS glasanja.

Voditeljica Dušica Jakovljević je otkrila da su to Aleksandra Nikolić, Milica Veselinović i Miljan Vračević.

– Nismo iznenađeni, najbolji smo! Nećemo biti skromni! Hvala svima. Postala sam sigurna u sebe, to smeta ovim ljudima, ali sam sad jača – rekla je Aleks. (balasevizam.novi.ba)