Slučajno snimila izraz LICA muža i sve joj je bilo jasno: Jedan POGLED promenio im je živote (VIDEO)

Ispovijesti

Slučajno snimila izraz LICA muža i sve joj je bilo jasno: Jedan POGLED promenio im je živote (VIDEO)

Tiktokerka kaže da je bila na ivici razvoda, dok nije uhvatila ovaj momenat

Kejtlin Fledager je majka i tiktokerka koja nije imala pojma da je snimila trenutak koji joj je spasio brak. Iako je bila korak do razvoda, dirljiv snimak sve je promenio, a sada i postao viralan.

– Moj suprug i ja bili smo tako blizu razvoda i mislila sam da nema nade. Sve dok nisam snimila ovaj video – pojasnila je Fledager.

Na snimku se vidi kako sa suprugom slavi rođendan njihovog sina. Dok se okupljaju oko torte, suprug je gleda.

– Na njegovom licu mogla sam da vidim koliku ljubav oseća prema meni. Uhvatila sam tačan trenutak u kojem sam shvatila da možemo da spasimo naš brak – dodala je.

@caitlinfladager

I could see the love for me all over his face. I captured the exact moment I knew we could save our marriage. #fy #marriedlife #hardwork #repost #love

♬ Still Falling For You – From “Bridget Jones’s Baby” – Ellie Goulding

Zahvaljujući pogledu svog supruga i trenutku snimljenom kamerom na telefonu, Kejtlin je shvatila da ima nade za njen brak. Danas, nakon bračnog savetovanja, njih dvoje i dalje su u srećnom braku i imaju dvoje dece.

Video je sakupio milione pregleda i lajkova. Mnogi su u delu za komentare podelili svoje reakcije.

“Gleda te kao zaljubljeni klinac”, “Ovo je dragoceno. Svaka čast što niste odustali”, “Od ovoga sam se naježila”, “Koliko ljubavi u njegovim očima! Divno”, pisali su korisnici TikTok-a. (objektiv.rs)