Mlada pogledala fotke sa svadbe i zgrozila se: Zna šta je DEVERUŠA krišom radila i sa kim

Ispovijesti

Mlada pogledala fotke sa svadbe i zgrozila se: Zna šta je DEVERUŠA krišom radila i sa kim

Primetila je da je njena drugarica iskoristila fotografa u privatne svrhe

Nakon što je dobila fotografije sa venčanja, novopečena mlada je poludela kada je otkrila da je njena deveruša iskoristila profesionalnog fotografa kako bi napravila 43 fotografije sa svojom porodicom.

Nevesta je postavila pitanje na poznatom britanskom forumu Mumsnet da li je nerazumno to što je uzrujana.

– Venčali smo se pre nekoliko meseci. Mala svadba sa malim budžetom, i dobili smo juče fotografije sa svadbe. Sedeli smo srećni na kauču i gledali naše fotografije kad smo naleteli na jednu na kojoj je moja deveruša sa svojom porodicom, potom još jedna i još jedna i još jedna – napisala je mlada.

– I nastavlja se, ukupno je bilo 43 fotografije nje i njene porodice…fotografisali su se na lokaciji koja je poprilično udaljena od mesta na kojem se održavao prijem i morali su da idu namerno da se slikaju tamo – navela je razočarana mlada koja je kazala kako su ona i njen suprug platili fotografu za paket od 300 fotografija, pa ju je deveruša kontaktirala da pita jesu li dobili profesionalne fotografije.

Mlada je izrazila svoje razočaranje u postupke žene za koju je verovala da joj je bliska prijateljica. Njena objava vrlo brzo je sakupila stotine komentara na forumu, a mnogi su stali na njenu stranu. Neki su čak i predložili da pita deverušu da pomogne sa plaćanjem honorara fotografa.

– Reci joj da ćeš joj prebaciti fotografije na USB kad plati 15 posto troškova fotografa – stoji u jednom od navedenih komentara.

– Znači, deveruša je preotela tvojeg fotografa za vreme koje je potrebno za 43 fotografije? Ponudi fotografu da ćeš mu platiti 3/4 njegova honorara i nek on traži deverušu za ostatak – jedan je od prijedloga.

Neki se, doduše, nisu preterano saosećali sa problemima mlade.

– Nisi primijetila da su deveruša, njena porodica i tvoj fotograf nestali na tako dugo vreme? – upitali su je neki, prenosi Dejli mejl. (objektiv.rs)