MAJA I BILAL ŽESTOKO OSUDILI IVANA MARINKOVIĆA: “Da sam na Miljaninom mjestu bilo bi mi drago da takva ljiga ne odgaja dijete!” (VIDEO)

Showbizz

MAJA I BILAL ŽESTOKO OSUDILI IVANA MARINKOVIĆA: “Da sam na Miljaninom mjestu bilo bi mi drago da takva ljiga ne odgaja dijete!” (VIDEO)

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević dao je reč Maji Marinković u emisiji “Pitanja novinara”, koja je željela da prokomentariše Ivana Marinkovića i njegov odnos prema sinu Željku.

Ovo je jako monstruozno, slušam sa strane. Miljana je u ovoj priči žrtveno jagnje. Tvrdim da je dobra majka, sve je sama zaradila svom detetu. Naravno da će dete da ostavi majci, kad otac tog deteta nije tu. Željko je bio ovde, svi smo ga voleli. Bila sam na njegovom drugom rođendanu, svi smo videli koliko ga vole. Složila bih se sa Zolom u tome da ne postoji bilo kakva prepreka kad hoćeš da vidiš dete. Demantovala bih Zolu da je Miljana loša majka. A Ivan kaže da neće da se nadjačava, kad je bilo kakva tema, tad se i te kako nadjačava, a kad su ovako životne teme… – rekla je Maja.

Slažem se da je Miljana omogućila materijalno detetu, ali nije samo to bitno – ubacio se Zola.

Pružila je ljubav, pažnju i sve, između ostalog i materijalno. Ne živimo od vazduha. Isto tako mi je skandalozno da neko pozdravlja pse, mačke, a ne svoje dete – dodala je Marinkovićeva.

Riječ je dobio Bilal Brajlović.

Biću kratak. Da sam na Miljaninom mjestu, bilo bi mi drago da takva ljiga ne odgaja dete. Što bi on odgajao tvoje dete, on je ljiga. Imam dosta informacija o njemu. On malopre spominje da se ne bavi tim informacijama, a sve o svima zna. Više ne znam ni šta da kažem – poručio je Bilal. (balasevizam.novi.ba)