JA RADIM ŠTA HOĆU, MARTA RADI ŠTA HOĆE! Mile Kitić šokirao priznanjem o odnosu sa ženom: TO JE OTVORENI BRAK

Showbizz

JA RADIM ŠTA HOĆU, MARTA RADI ŠTA HOĆE! Mile Kitić šokirao priznanjem o odnosu sa ženom: TO JE OTVORENI BRAK

Mile Kitić, pevačka folk legenda, neko je ko je omiljen publici širom Srbije, ali i regiona. Sada je progovorio o svom braku sa Martom Savić, Južnom vetru i ćerki Eleni, koja je, takođe, pevačica.

– Marta je mene je svojim ponašanjem osvojila. Bila je mirna i tiha. Rekao sam tada ovakvu ženu treba oženiti – rekao je Mile Kitić za televiziju Kurir.

U medijima se često pisalo da Mile i njegova žena imaju otvoren brak, a evo šta za televiziju Kurir kaže Mile:

– Ako je potreban njoj, ako je potreban meni, što da ne. Ne pita ona mene za to. Ja radim šta hoću, ona radi šta hoće, iskren je Mile.

Kada je reč o njihovoj ćerki Eleni, Miole naglašava da se nikada nije mešao u Elenin izbor.

– Ona (Elene) je mene upoznala samo sa jednim dečkom. Jedan dečko iz Nemačke, koji je dolazio u Beograd, pošto živi u Nemačkoj, iskren je Mile za Kurir.

Kada je o Južnom vetru, popularnoj grupi koju su činili Mile Kitić, Dragana Mirković, Šemsa Suljaković, Kemal Malovčić i Sinana Sakić, reč Mile za televiziju Kurir i otkriva u kakvom je odnosu sa koleginicom Draganom Mirković.

– Mi smo imali neki mali problemčić oko mog koncerta, to sam već 100 puta rekao, kada sam imao solistički koncert u Areni u Beogradu, pre 15, 16 godina. Ona nije došla, pa sam joj malo zamerio. Dragana i ja smo tolike godine proveli zajedno, pa ne mogu da se ljutim – rekao je Kitić. (kurir.rs)