HIT TRANSFORMACIJA DARKA LAZIĆA, SVI SU U ŠOKU: Duga zalizana kosa i gusta brada – A TEK DA VIDITE TIJELO (FOTO)

Showbizz

HIT TRANSFORMACIJA DARKA LAZIĆA, SVI SU U ŠOKU: Duga zalizana kosa i gusta brada – A TEK DA VIDITE TIJELO (FOTO)

Od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ pa do danas Darko Lazić doživIo je nekoliko transformacija kojim je i te kako umIo da iznenadi javnost.

Iako se u muzičkom takmičenju pojavio kao mršavi mladić, vremenom je zbog brzom i nemarnog načina života dobacio do čak 165 kilograma.

Jedno vrijeme nije mogao čak ni da se sagne i veže pertle, pa se nakon stravične saobraćajne nesreće odlučio na operaciju želuca.

-Izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan. Kad odem u restoran naručujem kao ranije, naručim svega samo da bude šareno, jer mi je lijepo za oči i onda stanem i kažem: „Jedite oči“ – rekao je Darko svojevremeno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i pohvalio se da je konačno doživo da mu neko kaže da je zgodan.

Svojevremeno je furao i drugačiji imidž. Duga zalizana kosa, gusta brada i mišićave noge je definitivno Lazić na kog su svi zaboravili, pa su se komentari „Darko, da li si to ti?!, „Ovo je drugi čovek“ samo nizali.

Inače, Lazić je tokom karijere često mijenjao imidž, a zbog svojih postupaka i transformacija doživljavao je različite kritike i osude.

Najviše je bilo onih koji su mu pisali kako sa sobom sada može da radi šta hoće, obzirom da je preživio onako tešku nesreću, dok je nasuprot njima bilo i onih koji su pjevača opominjali da bi trebalo više da povede računa o sebi i ponaša se odgovornije. (balasevizam.novi.ba)