Marija zaplakala zbog priče da je Bebica u SEKTI, otkrila da ne veruje u POLIGRAF, pa prepričala Miljani kroz šta je Nenad prošao

Showbizz

Marija zaplakala zbog priče da je Bebica u SEKTI, otkrila da ne veruje u POLIGRAF, pa prepričala Miljani kroz šta je Nenad prošao

Za vreme reklama, Marija Kulić sedela je sa Miljanom Kulić u apartmanu, te su pričale o temi da je Nenad Macanović Bebica u sekti.

Njemu se kod nas sviđa jer nije kao kod njegovih. Oni rade od rane zore, a ovamo kod nas je harmonija – rekla je Marija.

A što je bio pet puta na poligrafu – pitala je Miljana.

Ma otkud znam, možda i laže. On mnogo laže, pa kad govori nešto, čovek ne može da mu veruje. Za tendere? Na poligraf se ide zbog ub.stva…Možda je išao jer je švercovao za cig.re…Kakve bre sekte? Išao je sa mnom u crkvu kad ti je bilo loše, pal.o sveću u crkvi pune mu oči suza. Nemoj da sam te čula da si mu nešto rekla! Kad je bilo u Nišu u bolnici, kad je video prazan krevet, šta je njemu palo na pamet. Tijana mi je pričala, čekali su da te dovedu iz sale. On bi išao da se dr.gira dok si ti u bolnici, ne bi ni znao, pi**a mu materina! Ne znaš ti šta je bilo, bolnica – kuća, bolnica – kuća. Spavaš tamo ispred, čim se vratiš kući, nazad. Jednom sam otišla u Urgentni centar, drugi put nisam znala da odem sama. Ja ni poligrafu ne verujem, džaba ide. Pogrešno ako nekog protumačim, ne može niko da ga okrene u mojim očima. Ako nekoga zavolim, ne mogu da ga okrenu i to je to – rekla je Marija. (e-turneja.com)