JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA SKANDAL U PROGRAMU: Dovela kćerku u emisiju UŽIVO, pa se zbog nje POSVAĐALA SA GOSTOM

Showbizz

JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA SKANDAL U PROGRAMU: Dovela kćerku u emisiju UŽIVO, pa se zbog nje POSVAĐALA SA GOSTOM

Voditeljka Jovana Jeremić riješila je da dovede ćerkicu Leu na posao, pa je tako djevojčica zajedno sa majkom bila u studiju na televiziji “Pink”.

U jednom trenutku jedan od gostiju prokomentarisao je kako s obzirom na koje ime nosi, mala Lea mora da bude uspješna, na šta je mu je Jovana oštro odgovorila.

– Ne mora ništa, samo neka je ona meni živa i zdrava. Nije ona tema emisije, nego vi. Pošto su meni cijeli život tražili da nešto moram, da se udam, da rodim, da budem super student, da zaradim puno para, da kupim sebi stanove u Beogradu… Moja ćerka ne mora ništa. Ne dozvoljavam nikome u mom prisustvu, da mojoj ćerki kaže da nešto mora.

– To je taj mentalitet Srba. Žensko dijete sve mora. A što ne pitate muškarce? Što njih u većini slučajeva žene izdržavaju. Ko je rekao nekom sinu, ti moraš da zarađuješ mnogo para. Moraš da izdržavaš ženu i svu djecu. Ne, nego vaspitavaju sinove samo za sebe da ima. Ma važi – govorila je srdito Jovana Jeremić u emisiji.

Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić je prije izvjesnog vremena napravila pometnju “spiskom koji svaki muž mora da ispuni”. (balasevizam.novi.ba)