“VUĆI ĆE TI SE CREVA PO BEOGRADU!” Miljana zapretila Ivanu! Marinković UPLAŠEN za ŽIVOT! Pozvao VERENICU i ADVOKATA da reaguju!

Showbizz

“VUĆI ĆE TI SE CREVA PO BEOGRADU!” Miljana zapretila Ivanu! Marinković UPLAŠEN za ŽIVOT! Pozvao VERENICU i ADVOKATA da reaguju!

Ivan Marinković tvrdi da je uplašen za svoj život. On je pozvao svog advokata i devojku Jelenu da reaguju nakon što mu je Miljana Kulić u emisiji “Pretres nedelje” u “Zadruzi” zapretila smrću.

Njihov sukob dogodio se tokom rasprave da li je njen dečko Nenad Macanović Bebica član sekte, što se pojavilo u medijima. I dok je Ivan iznosio svoje mišljenje, njegova nekadašnja partnerka mu je dobacila. On je otkrio da mu je uputila ozbiljnu pretnju.

– Miljana je sad rekla da će mi se vući creva po Beogradu kada izađem!

– Hoće, hoće – sa osmehom je potvrdila Kulićka njegove reči.

– Marija je pričala da me treba ubiti, staviti mi metak, da Zolu i mene treba kastrirati. Ovi ljudi su preopasni – nastavio je Marinković, ali se Miljana sve vreme ubacivala.

– I onog kog prozivaš, on će ti presuditi. Samo te čeka da izađeš! – pretila je i dalje, ali ime osobe na koju je mislila nije izgovarala.

Ivan se tad ozbiljno zabrinuo pa se obratio advokatu i verenici.

– Hoće da me eliminišu, da me ubiju! Neka slušaju ovo moj advokat, Jelena i svi, da me negde, ne daj bože, ne znam, u saobraćaju, da mi nešto ne podmetnu pod kola, ne znam – bio je zabrinut Marinković. Iako je on jasno istakao da se plaši da mu zaista ne naude, Miljana se nije zaustavljala.

– Vući će ti se creva veoma brzo posle ovog rijalitija, vući će ti se creva – ponavljala je ona.

Voditelj Milan Milošević je tada najavio reklame, a Marija, Miljana i Bebica su otišli do apartmana. Tamo su nastavili da pričaju o optužbama da je Macanović pripadnik sekte, što on oštro demantuje, ali i o Marinkoviću.

– Samo gledaj ovaj smrad s kakvom mržnjom priča o Miljani i meni. Pobesni, prebledi – rekla je Marija, a tada je Bebica upozorio Miljanu da ne sme nikome da preti.

– A ti lupaš gluposti da će neko nekome creva da prosipa i ostalo, ne znam šta ti to treba, bez veze sebi praviš problem. Šta imaš ti nekome da pretiš, ne daj bože nešto da mu bude, ti si onda prva – upozorio je Kulićku dečko, nakon čega su se vratili u kuću. (kurir.rs)