ZET KONAČNO PRIZNAO DA VIŠE VOLI MARIJU NEGO MILJANU! Taštu NAZVAO svojom ŽENOM – Bebica PONIŽEN

Showbizz

ZET KONAČNO PRIZNAO DA VIŠE VOLI MARIJU NEGO MILJANU! Taštu NAZVAO svojom ŽENOM – Bebica PONIŽEN

Voditelj Dragan Marinković Maca je dao reč Lazaru Čoliću Zoli koji je trebao da izabere najomraženiju i najomiljeniju osobu.

– Znate kako, ja ovom prilikom moram da kažem da ću da se transformišem u Zolandera i da budem na 2%. Ne vredi da budem Zola, moram da postanem Zolander. Neću da dam lopticu Aniti, ništa joj ne verujem. Plavu lopticu za najomraženiju ću da dam prvo. To je najveći prevarant u kući, najveći lažov. Ima najskrivenije namere prema određenim ljudima. Spreman je na sve da ostvari svoje namere. Loš, neiskren, spreman na sve. Siguran sam da je to jedna od osoba koja je spremna da ide preko mrtvih da stigne do cilja. Čuo sam od njegove devojke da se loše hefta, zato mu je u glavi sekta, a to je Bebica – rekao je Zola.

– Što se najomiljenije osobe tiče, imao sam sa njom ovde r.tove i lepe trenutke. Osoba za koju sam u nekim situacijama mislio da me ne gotivi, pa da me mrzi, pa da me voli, pa opet u krug. Vidim u njenim očima da nema ništa protiv mene, neću ništa da joj zamerim, jer nema pravo. Zaslužuje da dobije ovu lopticu od mene. Nazvaću je ženom, majkom, kraljicom – rekao je Čolić i dao Mariji lopticu.

– Hvala, Lazare – odgovorila je Marija. (e-turneja.com)