“ĆAO, JA SE ZOVEM ŽELJKO” Ova scena u Zadruzi je sve RASPLAKALA, Marinković zasmejavao sina, a evo šta je dečak uradio na RASTANKU

Showbizz

“ĆAO, JA SE ZOVEM ŽELJKO” Ova scena u Zadruzi je sve RASPLAKALA, Marinković zasmejavao sina, a evo šta je dečak uradio na RASTANKU

Ivan Marinković posle dužeg vremena susreo se sa svojim sinom Željkom, a njihov susret bio je veoma emotivan zbog čega su svi zadrugari plakali.

Ivan je prišao Željku, posmatrajući ga sa žarom u očima. Dok se Ivan Marinković nije odvajao i konstantno igrao sa svojim sinom Željkom, Marija Kulić je njihov odnos posmatrala sa osmehom na licu.

Zajedno sa njom i Miljana Kulić je bila vidno ponosna na Ivanov trenutni odnos sa njim, a na licu Nenada Macanovića Bebice nije, takođe, izostao osmeh.

Ivan i Željko su potom otišli do rajskog vrta. Mali Željko je pitao tatu da li mogu da pričaju sa jelenom, na šta je Ivan pristao, te su se pravili da razgovaraju sa njim.

– E, jelene, je l’ mogu da te jašem – rekao je Ivan, dok se Željko igrao sa jelenom.

Željko, ajde mi pričaj nešto na engleskom. Kako se kaže: “Ćao, ja se zovem Željko” – rekao je Ivan.

– Ćao, ja se zovem Željko – rekao je Željko.

Ivan je potom izašao iz vrta, te je stao sa Željkom kraj bazena i bacao je kamenčiće u njega.

– Slušaj, uzmi kupaći da uđeš u bazen da izvučeš kamenčiće – rekao je Ivan.

– Bako, hoću da idem u bazen – rekao je Željko, a Marija, Ivan i ostali zadrugari su popadali od smeha.

Nakon što su se izigrali i prošetali, Ivan je odveo sina do apartmana gde ga je sačekala baka Marija. A po rastanku mali Željko bacio se u zagrljaj Ivanu i poljubio ga je, a potom mahnuo. (Kurir.rs/I.B.)