ŠOK OBRT! DEJAN DEMANTOVAO VEZU SA VODITELJKOM! Dragojević osuo paljbu po Tamari, RAZOTKRIO NJEN TAJNI PLAN

Showbizz

ŠOK OBRT! DEJAN DEMANTOVAO VEZU SA VODITELJKOM! Dragojević osuo paljbu po Tamari, RAZOTKRIO NJEN TAJNI PLAN

“Moja kuća je sita kur*etina”

Pobjednik Zadruge 5, Dejan Dragojević više ne krije da je zaljubljen i da ima novu djevojku.

Kako su se povele u javnosti mnoge debate na temu toga koja je to misteriozna ljepotica odela zadrugarovo srce, Dejan je imao potrebu da to prokomentariše u svom stilu.

Dragojević je demantovao da je u vezi sa voditeljkom Tamarom Galiano, koja je tvrdila da je započela romansu sa bivšim zadrugarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve izmislila samo kako bi bila u medijima.

– Stop! Voditeljka i medijska prostitutka nije moja djevojka! Djevojka koja samu sebe smješta u odnos u kom nije, jer je vidjela da izlazi na portale, je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo, u ovom slučaju, novac je medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. ja režem britkom sabljom! Sve je u snimku. Ne diraj mečku – napisao je u objavi.

– Javno kažem da je moja kuća sita k*rvetina razvučenih po ulici ili rijalitiju. Što se tiče navoda, svi su neistiniti. Moja djevojka nema instagram, nije u medijima i nije medijska pro*titutka. Medijske pro*titutke su svi oni koji se kače na moje ime da bi stekli slavu – rekao je Dragojević, dok mu je društvo evidentno pravila misteriozna ženska osoba. (balasevizam.novi.ba)