OVO MU NEĆE OPROSTITI! Car isprozivao Zoricu i Miću što BRANE Aleks, pa nastavio da je OCRNJUJE: Lažljivica, ZGADILA MI SE! (VIDEO)

Showbizz

OVO MU NEĆE OPROSTITI! Car isprozivao Zoricu i Miću što BRANE Aleks, pa nastavio da je OCRNJUJE: Lažljivica, ZGADILA MI SE! (VIDEO)

Filip Car i Maja Marinković su otišli do rehaba, gde su nastavili da pljuju po Aleksandri Nikolić i zadrugarima koji je brane.

Nije Zorica džabe otišla u pab, Mića, tamo priče – rekao je Car.

Poklopile im se zajedničke teme – dodala je Maja.

I onda kažu oni na estradi. Što Halid Bešlić nije tu? Što ne sede Ceca i Aca Lukas, Dragana Mirković… Nisu oni sad ušli, tu su deset godina. Ja sam je napolju gotivio, volim njene pesme, kao lik mi je uvek bila super, znaš kad peva u “Tesnoj koži”, ali u rijalitiju užas. A sad kad je nerealna, kad brani neodbranjivo. A Aleksandra je namazana, inteligentna, spojila je Zoricu i Miću. Odmah Mića Mikicu i ove poltrone – nastavio je Filip.

Marija Kulić je realna – istakla je Marinkovićeva.

Tu je išla preko Miljane, ali Miljana je inteligentna. Prvi put sam se pomirio sa njom zbog emocija, zato sam i pobegao, a drugi put sam se pomirio striktno jer je folirant. Lažljivica, zgadila mi se. Izvređao sam je u facu, da je lažov, da je Dejana sve folirala – govorio je Car.

Strašno… Samo da se završi ovo – govorila je Maja.

A od Zorice sam očekivala da je realna. Svađala se i sa tobom, sa Aleks, sa Anitom, sa Mikicom… Mislio sam da je stub rijalitija – rekao je Car.

Za moj ukus, na stranu porodičnog odnosa, za mene je stub rijalitija – rekla je Marinkovićeva.

Kad bi uzeli na stranu Bebicu i odnos Miljane i Zole, i što nekad tako rokne budalaštinu. Za mnoge stvari jen jako realna i ispravna, ali isto mnogo grešaka u svom dvorištu. Još tebe da se rešim i da lagano plivam sam – dodao je Filip. (e-turneja.com)