Roditelji Anđele Đuričić s advokatima hitno krenuli za Beograd: Pukao im film nakon što se potukla sa Zvezdanom!

Showbizz

Roditelji Anđele Đuričić s advokatima hitno krenuli za Beograd: Pukao im film nakon što se potukla sa Zvezdanom!

Anđela Đuričić žestoko se sukobila sa Zvezdanom Slavnićem, nakon što je ona saznala da ju je prevario sa Majom Marinković. Pljuštale su psovke, ali ništa manje i udarci, zbog čega su njeni roditelji navodno riješili da je izbave iz rijalitija.

Kako mediji prenose, njeni roditelji su krenuli ka Srbiji i odlučili su da preduzmu hitne mjere.

– Jako su se potresli kada su vidjeli Anđelu kako jeca, povređuje se i ima nervni slom. Iako ne opravdavaju njene postupke u rijalitiju, oni su odlučili da joj ovoga puta pruže podršku. Nisu mogli da ostanu imuni na to što joj je dvadeset godina stariji čovjek, sa kriminalnim dosijeom, udario šamar.

– Spakovali su stvari i riješili su da odmah dođu u Srbiju, i to sa advokatima. Planiraju da prijave Zvezdana za nasilje koje vrši nad njihovom kćerkom. Predložiće da Anđela ide na vještačenje kod psihijatra, kako bi dokazali da nije sposobna da ostane i dalje u Zadruzi. Učiniće sve da je spase – rekao je izvor.

Podsjetimo, Anđela Đuričić kažnjena je sa milion dinara zbog vrijeđanja produkcije tokom emisije.

Ona je konstantno napadala produkciju i tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, Veliki šef je donio odluku da se Anđela kazni sa milion dinara zbog kršenja pravila ugovora. (ekskluziva.ba)